Închide meniul
Video

Jocurile Olimpice 2020 | „Simţeam că o să fie bine!” Marius Cozmiuc şi Ciprian Tudosă, interviu savuros cu medaliile la gât. „Cred că are un kilogram!”

Reclamă

Publicat: 29 iulie 2021, 10:41

Ciprian Tudosă şi Marius Cozmiuc, interviu pentru AntenaSport după argintul de la JO 2020

as.ro

Marius Cozmiuc şi Ciprian Tudosă au fost puşi pe glume după performanţa uriaşă de la Jocurile Olimpice 2020. Ei au fost depăşiţi doar de echipajul din Croaţia, care domină proba de mai mulţi ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius: „Am simţit că e ziua noastră. Am simţit de la primele lovituri, când am împins barca de la ponton, că este ce trebuie. Simţeam că o să fie bine. Eram foarte încrezător.

Ciprian: „Emoţii mai mari ca la alte curse. Eu unul am avut de la început, dar am încercat să mi le controlez cât mai mult, să le folosesc în cursă, pentru că îţi dă un plus de energie. Şi a meritat, pentru că fiecare cursă am făcut-o aşa cum trebuie”.

Marius Cozmiuc şi Ciprian Tudosă, momente haioase la premiere cu Prinţul Albert de Monaco

Cei doi români erau să rateze podiumul la ceremondia de premiere, unde îi aştepta prinţul Albert de Monaco.

Marius: „A fost ca efectul turmei. Cei de la Danemarca au fost primii, apoi croaţii, iar noi eram ultimii, care trebuia să-i urmăm pe ceilalţi. Şi noi tot ne-am dus după ei. Dar ei au luat-o greşit! (n.r. râd)”.

Reclamă

Ciprian: „E foarte grea medalia! Cred că are un kilogram aproape! De când am cărat-o de la baza până aici am stat cu capul aşa (n.r. ţine capul aplecat şi râde)!”

Marius: „De asta ne-am antrenat mult, ca s-o ducem!” (n.r. râde)

Soţia lui Marius Cozmiuc a ratat podiumul la Tokyo 2020: „Nu s-a putut îndeplini pentru dânsa”

Ciprian Tudosă şi Marius Cozmiuc speră să domine proba de acum înainte. Ei au spus că cei doi fraţi croaţi care i-au învins au avut noroc la Tokyo. Marius regretă că soţia sa, Ionela Cozmiuc, a ratat podiumul la scurt timp după cursa sa.

Reclamă 4 / 0/3

Marius: „Era un vis să fim amândoi pe podium la Jocurile Olimpice. Nu s-a putut îndeplini pentru dânsa, dar mă bucur că am adus o medalie în familie. Fetele au dat tot ce au putut, dar la ele e foarte mare bătălia. De la primul la ultimul loc a fost diferenţă de doar două secunde, foarte puţin”.

Ciprian „Nu sunt prea puternici (n.r. croaţii careu au luat aur), doar că au declarat că aceasta este ultima competiţie la această probă şi o să concureze de acum în proba de dublu vâsle. Să spunem că astăzi a fost ziua lor, au avut noroc şi au profitat de asta. (…) Am simţit o presiune pe umeri ieri văzându-i pe toţi bucuroşi. Fetele au câştigat, băieţii au luat un argint senzaţional. Parcă mă simţeam obligat să nu las standardul mai jos. Am câştigat semifinala cu cel mai bun timp, care a rămas cel mai bun timp (n.r. după finală).”

Cui au dedicat medalia vicecampionii olimpici de la JO 2020

Vicecampionii olimpici ai României au dedicat medalia tuturor românilor şi au mulţumit pentru mesajele primite când în ţară era doar 4 dimineaţa.

Ciprian: „Dedicăm medalia tuturor românilor. La competiţia asta chiar ne-am simţit foarte susţinuţi. Am primit foarte multe mesaje, chiar dacă orele nu au fost foarte prietenoase. Şi sportivilor din România. Dacă au un vis, să creadă în el până la capăt pentru că orice este posibil.”

Marius: „Seriozitate! Trebuie cât mai multă seriozitate. Orice este posibil. La mine este a treia Olimpiadă şi nu am cedat după primele două, la care m-am clasat pe ultimele poziţii. (…) Aştept să mă bucur de moment cu părinţii, cu familia şi cu prietenii”.

Ciprian Tudosă şi Marius Cozmiuc au anunţat în interviul acordat AntenaSport după argintul de la Jocurile Olimpice 2020 că ar putea concurca şi la următoarea ediţie a competiţiei, la Paris în 2024.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și