Închide meniul
EXCLUSIV

Jocurile Olimpice 2020 | Sandra Izbaşa, mesaj emoţionant pentru Larisa Iordache: „Capul sus, Lari! Ești o învingătoare!” Ce i-a transmis marea campioană după ce s-a retras din finala de la bârnă

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 august 2021, 12:00

Jocurile Olimpice 2020 | Sandra Izbaşa, mesaj emoţionant pentru Larisa Iordache: „Capul sus, Lari! Ești o învingătoare! Ce i-a transmis marea campioană după ce s-a retras din finala de la bârnă

Larisa Iordache

COSR Facebook/Cristian Nistor

Sandra Izbaşa, mesaj emoţionant pentru Larisa Iordache după ce s-a retras din finala de la bârnă

Larisa Iordache s-a retras din proba olimpică la bârnă. Problemele de la gleznă nu i-au permis să se dueleze pentru medalii cu Simone Biles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marea campioană Sandra Izbaşa i-a transmis un mesaj emoţionant sportivei noastre. „Nu am vrut nicio secundă să cred că accidentarea Larisei este atât de gravă și că o va împiedica să evolueze în finală de la bârnă despre care știm cu toții că este aparatul ei forțe. Știind cât de mult s-a pregătit și cât de mult și-a dorit să se întoarcă cu un rezultat pe măsură speranțelor ei și ale fanilor gimnasticii, retragerea Larisei este dureroasă pentru toți iubitorii sportului românesc și nu numai.

Trebuie să fie dureros, dar am toată încrederea în faptul că Larisa este un om puternic care va reuși să treacă peste acest moment și să revină și mai determinată. Cu siguranță medicii au făcut toate investigațiile și au încercat o vindecare cât mai rapidă. Faptul că s-a decis retragerea Larisei din finală Olimpică de la bârnă înseamnă că accidentarea este destul de gravă și putea să o afecteze și pe termen lung. Capul sus, Lari! Pentru noi ești o învingătoare! Te îmbrățișam și te iubim!”, a declarat Sandra Izbaşa, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Prima reacţie a Larisei Iordache după retragerea dureroasă din finala de la bârnă

Larisa Iordache a oferit o primă reacţie după retragerea dureroasă de la finala de bârnă. Vestea bună este că marea noastră campioană nu va renunţa la carieră. Ea va lua însă o mică pauză.

„Nu vom înţelege niciodată de ce drumul pe care ni-l alegem este atât de dur cu noi în unele momente când ai nevoie să te lase să mergi liniştit spre ce vrei tu să faci. Am încercat şi am sperat până în ultima clipă pentru această finală olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit … durerea asta de la gleznă pe care o simt este peste limita mea de suportabilitate ca om.

Reclamă

Am vrut să o fac pentru mine. Pentru mine şi pentru fiinţa care m-a împins pe drumul acesta, care din pacate nu mai este lângă mine şi nu mai pot obţine un cuvânt de încurajare de la ea… însă ştiu că am iubirea necondiţionata a familiei mele. Vă iubesc!

Este greu, greu pentru că de data asta chiar am crezut că o să fie bine totul. Însă drumul nu se opreşte aici cu această şansă nefructificată. Momentan pun puţină pauză şi o iau de la capăt când o să fiu pregătită să reiau totul din punct de vedere psihic şi fizic.

Antrenorilor mei vreau să le spun că îi iubesc pentru că indiferent de situaţie ei au crezut în mine şi în tot ceea ce am făcut. Şi pentru că au pornit cu mine pe drumul ăsta chiar când nu aveam pe nimeni lângă noi. Şi vă apreciez pe voi, pe cei ce au sperat şi m-au încurajat”, a scris Larisa, pe contul personal de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Larisa Iordache a trecut printr-un adevărat şoc în calificările de la bârnă. Ea a resimţit dureri la aterizare şi a izbucnit în plâns. Problemele au apărut chiar la glezna la care i-a tot dat bătăi de cap. Din cauza durerilor, Larisa a şi fost nevoită să se retragă din proba de individual compus.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” Vezi toate știrile
Citește și