Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | Belinda Bencic, victoria carierei! Jucătoarea elveţiană a cucerit medalia de aur după o finală nebună cu Marketa Vondrousova

Dragoș Vasile Publicat: 31 iulie 2021, 17:54

Reclamă
Jocurile Olimpice 2020 | Belinda Bencic, victoria carierei! Jucătoarea elveţiană a cucerit medalia de aur după o finală nebună cu Marketa Vondrousova

Belinda Bencic

Profimedia

Belinda Bencic, victoria carierei! A cucerit medalia de aur după o finală nebună cu Marketa Vondrousova

Jucătoarea elveţiană Belinda Bencic, locul 12 WTA şi cap de serie 9, a câştigat, sâmbătă, titlul olimpic la simplu feminin, la tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bencic a învins-o în finala de la Tokyo pe Marketa Vondrousova (Cehia), locul 42 WTA, scor 7-5, 2-6, 6-3, la capătul unui meci care a durat două ore şi jumătate.

Bencic are şansa să obţină aurul olimpic şi la dublu la Tokyo. Ea şi Viktorija Golubic vor juca duminică finala cu echipa cehă Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, favorită principală.

Medalia de sâmbătă este a treia de aur pentru Elveţia la tenis la Jocurile Olimpice, după cea la simplu masculin obţinută de Marc Rosset în 1992 şi cea la dublu masculin câştigată de Roger Federer şi Stan Wawrinka în 2008.

Reclamă
Reclamă 4

Elina Svitolina a câştigat medalia de bronz la Jocurile Olimpice

Elina Svitolina (Ucraina), locul 6 WTA şi cap de serie numărul 4, a câştigat, sâmbătă, medalia de bronz în concursul de tenis simplu feminin de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Svitolina a trecut în finala mică de Elena Rîbakina (Kazahstan), locul 20 WTA şi cap de serie numărul 15, scor 1-6, 7-6 (7/5), 6-4.

Reclamă
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

Nadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și