Închide meniul

Novak Djokovic participă la Jocurile Olimpice. „Mi-am rezervat deja zborul pentru Tokyo”. Mesajul emoţionant al sârbului pentru fani

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iulie 2021, 9:54

Novak Djokovic participă la Jocurile Olimpice. „Mi-am rezervat deja zborul pentru Tokyo. Mesajul emoţionant al sârbului pentru fani

Novak Djokovic participă la Jocurile Olimpice

Bestimage / Antoine Couvercelle / Panoramic / Bestimage via Hepta

Liderul ATP a anunţat, prin mesaje postate în social media, că va participa la competiţia supremă. Şi-a liniştit fanii, mai ales după seria de abandonuri ale rivalilor din circuit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic participă la Jocurile Olimpice

Sunt foarte mândru să îmi fac bagajele pentru Tokyo şi să mă alătur echipei noastrea naţionale în lupta pentru cele mai strălucitoare medalii pe arenele olimpice. Pentru mine, să concurez pentru Serbia a fost mereu o bucurie specială şi o motivaţie şi voi face tot ce pot ca să aduc fericire”, a notat Djokovici pe Twitter, în sârbă.

El a postat şi un filmuleţ în care apare transmiţându-i printr-un mesaj video “La mulţi ani” unui băieţel japonez care a împlinit şase ani. „La mulţi ani, prietene. Arăţi grovav. Îţi urmăresc progresul, tenisul. Îţi urez succes şi sper să ne vedem la Tokyo, la Jocurile Olimpice„, i-a spus sportivul copilului.

Simona Halep şi Roger Federer sunt doar câteva dintre numele mari care au anunţat că nu se vor putea lupta pentru medalii la Tokyo. Liderul ATP anunţă că a avut o motivaţie suplimentară pentru a participa la Jocurile Olimpice.

Reclamă

Nu îl pot dezamăgi pe micuţul meu prieten Koujirou. Mi-am rezervat zborul pentru Tokyo şi mă voi alătura cu mândrie Team Serbia pentru Olimpiadă„, a notat Djokovic.

Victoria Azarenka a anunţat că nu va concura la Jocurile Olimpice

Jucătoarea belarusă de tenis Victoria Azarenka, locul 14 WTA, a anunţat, joi, în social media, că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Fanilor mei,

Reclamă 4 / 0/3

Aş vrea să vă informez pe toţi că am luat decizia foarte dificilă de a nu juca la Olimpiada de la Tokyo. Am multe amintiri extraordinare de la câştigarea aurului concurând şi reprezentând Belarusul la ediţiile trecute ale JO, dar având în vedere toate provocările cu care ne confruntăm legate de pandemie, ştiu în sufletul meu că aceasta este decizia corectă pentru mine şi pentru echipă. Abia aştept să revin la Olimpiada din 2024, la Paris, ca să reprezint Belarusul. Le urez tuturor colegilor mei sportivi o Olimpiadă în siguranţă, cu sănătate şi succese.

Victoria”, a transmis Azarenka, potrivit news.ro.

Azarenka a obţinut aurul olimpic la dublu mixt, în 2012. În acelaşi an, ea a urcat pe a treia treaptă a podiumului la simplu feminin.

Recomandări
  • Novak Djokovic va participa la Jocurile Olimpice
  • Ce mesaj le-a transmis fanilor liderul ATP

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
Vezi toate știrile
Citește și