Închide meniul
Video

ROMÂNII DE AUR! Laura Ilie promite că nu-i va tremura mâna, pe trăgaci, la Jocurile Olimpice. „Medalia va veni cu siguranță”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 iulie 2021, 21:43

Laura Ilie, printre ROMÂNII DE AUR de la Tokyo

AS.ro

Laura Ilie e triplă campioană europeană la tir. Laura a fugit să tragă cu pușca după ce a făcut o boacăna la școală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am luat o notă mică la sport, am jucat volei în pauză și nu aveam voie. ‘Trei, în catalog!’ M-am dus în ideea de a lua pe semestrul al doilea media 10 la sport, pentru a echilibra un pic situația”, a spus Laura Ilie, pentru Antena Sport.

ROMÂNII DE AUR! Laura Ilie promite să nu-i tremure mâna pe trăgaci la Jocurile Olimpice

Nici condițiile grele de antrenament n-au făcut-o să renunțe la tir.

Am ajuns în sală, am văzut pușca, era o pușcă veche, echipamentul învechit, pantalonii proveneau dintr-un alt echipament, haina din altul.

Mi s-a părut ușor, n-am prea înțeles cum ai putea să practici acest sport, să stai atât de mult timp nemișcat, cum de nu te plictisești, pentru că eu eram foarte agitată, energică”, a mai spus sportiva.

Reclamă

Dinamovista de 28 de ani a ratat calificarea la Rio, dar s-a revanșat și a fost al doilea sportiv roman calificat la Tokyo. Tirul românesc are sașe titluri olimpice, însă nicio femeie nu a urcat pe podium vreodata.

Sunt sigură că dacă eu voi face un concurs bun, concursul acela pe care știu că pot să-l fac, ea (medalia) va veni cu siguranță.

Anul trecut, știam că se țin Jocurile Olimpice, am avut o perioadă în care visam că sunt la concurs, visam că trag, visam că câștig, pierd”, a încheiat Laura.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • ROMÂNII DE AUR la Tokyo
  • Laura Ilie vrea aurul la Jocurile Olimpice

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și