Închide meniul

Vestea primită de sportivii românii care merg la Olimpiadă! Nu vor fi obligaţi să se vaccineze contra Covid-19

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 17 noiembrie 2020, 11:31 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:25

Vestea primită de sportivii românii care merg la Olimpiadă! Nu vor fi obligaţi să se vaccineze contra Covid-19

ProfimediaImages

Vestea primită de sportivii români legată de noul vaccin anti-Covid-19

Şeful CIO, Thomas Bach, a mers în Japonia pentru a-i asigura pe fani şi pe sponsori că Jocurile Olimpice se vor desfăşura fără probleme în ciuda pandemiei de Covid-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thomas Bach: "Vaccinarea nu va fi obligatorie"

Bach a precizat că sportivii vor decide singuri dacă se vor imuniza contra noului coronavirus. "CIO încurajează sportivii să se vaccineze înainte de JO, dar aceasta nu va fi o obligaţie", a spus şeful CIO.

Bach a participat la o întrevedere cu premierul japonez, Yoshihide Suga, la care a făcut un anunţ şi pentru cei care doresc să asiste la competiţii. 

"Sunt foarte încrezător că vom putea avea spectatori în arenele olimpice, anul viitor", a mai spus şeful Comitetului Olimpic, potrivit Le Figaro

Spectatorii sosiţi din afara ţării la Jocurile Olimpice nu vor intra în carantină

Jocurile Olimpice au fost amânate cu un an din cauza pandemiei de Covid-19. Întrecerea este programată anul viitor, între 23 iulie și 8 august. 

Reclamă

Conform directorului executiv al Jocurilor Olimpice, Toshiro Muto, carantina este ”imposibilă” în cazul spectatorilor. Aceştia nu vor sta 14 zile în carantină, cum este prevăzut în cazul turiştilor.

”În primăvara lui 2021 vom prezenta un plan pentru spectatori, inclusiv pentru cei care vin din afara Japoniei. E clar că nu putem impune o carantină de 14 zile, dar vom institui obligativitatea unui test înainte de plecarea spre țara noastră și în momentul ajungerii aici”, a spus Muto. În schimb, spectatorii ar putea fi obligaţi să fie tăcuţi şi să nu îşi încurajeze deloc favoriţii.

11.091 de sportivi din 206 țări sunt aşteptaţi anul viitor în capitala Japoniei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Anunţul făcut de Thomas Bach în Japonia
  • Ce se va întâmpla cu spectatorii care vor să asiste la competiţii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și