Închide meniul

„A făcut tot felul de măgării!” Lăcrămioara Perijoc, acuzații grave după eliminarea de la Jocurile Olimpice 2024

Publicat: 30 iulie 2024, 19:58

Reclamă
„A făcut tot felul de măgării! Lăcrămioara Perijoc, acuzații grave după eliminarea de la Jocurile Olimpice 2024

Lăcrămioara Perijoc a făcut acuzații grave după eliminarea de la Jocurile Olimpice 2024. Românca, eșec cu Enkhjargal Munguntsetseg

Lăcrămioara Perijoc, în timpul meciului cu Enkhjargal Munguntsetseg / Profimediaimages

Lăcrămioara Perijoc a lansat acuzații grave după eliminarea de la Jocurile Olimpice 2024. Românca în vârstă de 30 de ani a ratat calificarea în sferturile de finală ale categoriei 54 de kilograme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pugilista a câștigat prima repriză cu Enkhjargal Munguntsetseg, dar apoi sportiva din Mongolia a întors soarta meciului. În cele din urmă, a fost declarată învingătoare.

Lăcrămioara Perijoc, acuzații grave după eliminarea de la Jocurile Olimpice 2024

Perijoc este nemulțumită de ceea ce s-a întâmplat în ring și a arătat-o cu degetul pe adversara ei, dar și pe arbitri.

Nu știu ce n-a mers, n-a fost să fie victoria mea. Sunt fericită că am debutat la Jocurile Olimpice, că mi-am reprezentat țara și că am făcut tot ce am putut să câștig, să aud numele țării mele în această competiție.

Îmi pare rău, asta este! Sunt puțin supărată că aș fi vrut să ajung mai sus. Aveam încredere în puterile mele. Repriza a treia am zis că a fost a mea, am arătat mai mult box. Ea doar a tras și m-a dat pe jos, a făcut tot felul de măgării de-astea ca să mă scoată din joc.

Reclamă
Reclamă

Arbitrii văd cum văd ei. Poate nu am fost destul de bună pentru ei astăzi. Antrenorii știu cel mai bine cum stau lucrurile”, a declarat Lăcrămioara Perijoc, potrivit fanatik.ro.

Perijoc, în vârstă de 30 de ani, era favorită 6, pe tabloul de box feminin la 54 kg. A ratat din păcate șansa de a obține o medalie olimpică.

Enkhjargal Munguntsetseg o va întâlni, în faza următoare a competiției, pe Hatice Akbas. Sportiva din Turcia a învins-o pe Tiana Echegaray, din Australia, prin decizie unanimă. Câștigătoarea meciului din sferturi este sigură de o medalie olimpică.

Reclamă
Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:39 27 aug.

Mircea Rednic şi-a făcut praf jucătorii, după ce Farul a egalat UTA în prelungiri: „Tragi de timp, ai cârcei!”

0:31 27 aug.

„Nu e ce zice Rangers, e ce zic eu!” Gică Hagi, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi! Mesaj categoric al „Regelui”

0:17 27 aug.

Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1! Mesaj direct despre echipa națională

23:56

UTA – Farul Constanţa 1-1. Dican l-a salvat pe Gică Hagi! Echipa „Regelui” a dat lovitura în prelungiri

23:41

Dominic Thiem, învins în primul tur la US Open! Mesaj emoţionant la ultimul meci de Grand Slam din carieră

23:21

Scoţienii anunţă că Ianis Hagi a refuzat transferul la Rapid! Veste de ultim moment

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 3 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 Florin Tănase, mesaj pentru Gigi Becali după Hermannstadt – FCSB 2-0: „Multe schimbări! Influențează!”
Citește și