Închide meniul

Lăcrămioara Perijoc a fost învinsă de Enkhjargal Munguntsetseg! Românca a ratat calificarea în sferturi la Jocurile Olimpice

Viviana Moraru Publicat: 30 iulie 2024, 18:40 / Actualizat: 6 august 2024, 17:11

Reclamă
Lăcrămioara Perijoc a fost învinsă de Enkhjargal Munguntsetseg! Românca a ratat calificarea în sferturi la Jocurile Olimpice

Lăcrămioara Perijoc - Enkhjargal Munguntsetseg, LIVE SCORE, 18:22, la Jocurile Olimpice

Lăcrămioara Perijoc, înaintea unei probe/ Profimedia

Lăcrămioara Perijoc a fost învinsă de Enkhjargal Munguntsetseg! Meciul Lăcrămioara Perijoc – Enkhjargal Munguntsetseg, din optimile de la Jocurile Olimpice, a fost în format live text, pe AS.ro. Românca a fost învinsă surprinzător și a ratat calificarea în sferturile competiţiei de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului).

Lăcrămioara Perijoc a fost învinsă de Enkhjargal Munguntsetseg la Jocurile Olimpice

Update 18.45: Ce păcat, Lăcrămioara Perijoc a pierdut la puncte! Românca, eliminată de la Jocurile Olimpice 2024.

Update 18.43: Final de meci! Așteptăm decizia arbitrilor!

Update 18.40: Este gata și repriza a doua! Final de repriză spectaculos. Din păcate, patru arbitri au văzut-o pe Munguntsetseg câștigătoare a reprizei.

Reclamă
Reclamă

Update 18.36: Finalul primei runde! Trei arbitri au văzut-o mai bună pe Perijoc și dat 10-9. Doi arbitri au oferit 10-9 pntru sportiva din Mongolia.

Update 18.35: Lăcrămioara domină prima repriză a meciului! Serie excelentă de lovituri a sportivei noastre.

Update 18.32: Începe meciul Lăcrămioarei Perijoc! Românca este la două victorii distanță de o medalie olimpică.

Reclamă

Update 18.30: Lăcrămioara Perijoc urcă acum în ring! Îi ținem pumnii sportivei din România, care este mare favorită!

Update 18.28: Câștigătoarea duelului Lăcrămioara Perijoc – Enkhjargal Munguntsetseg o va întâlni, în faza următoare a competiției, pe Hatice Akbas. Sportiva din Turcia tocmai a învins-o pe Tiana Echegaray, din Australia, prin decizie unanimă.

Update 18.25: Meciul Lăcrămioarei Perijoc va începe în scurt timp! Românca va lupta după ce se va termina confruntarea dintre Hatice Akbas (Turcia) și Tiana Echegaray (Australia).

Lăcrămioara Perijoc va debuta la Jocurile Olimpice împotriva unei adversare din Mongolia, Enkhjargal Munguntsetseg. Aceasta a învins-o pe Sirine Charaabi, pentru a se califica în optimi.

Lăcrămioara Perijoc, în vârstă de 30 de ani, este a şasea favorită pe tabloul de box, categoria 54 de kg, la Jocurile Olimpice. Dacă va trece de Munguntsetseg, românca s4e va duela, pentru un loc în careul de aşi, cu învingătoarea duelului Echegaray – Akbas.

Tot astăzi, la Jocurile Olimpice, David Popovici va lupta pentru calificarea în finala la 100 m liber, după ce a devenit campion olimpic la 200 m liber. Sportivul de 19 ani va intra în bazin la ora 21:30, semifinala fiind în format live text, pe AS.ro.

De la or 19:15 va intra în scenă la Paris şi echipa de gimnastică feminină a României. Ana Maria Bărbosu, Sabrina Maneca Voinea, Lilia Cosman, Amalia Ghigoarţă şi Andreea Preda au dus România din nou într-o finală pe echipe, după 12 ani.

Lăcrămioara Perijoc îşi propune să cucerească aurul olimpic la Paris

Lăcrămioara Perijoc îşi propune să cucerească aurul olimpic la Paris. Românca, ce a fost portdrapelul ţării noastre la Jocurile Europene, tocmai s-a întors din Polonia cu medalia de argint.

Lăcrămioara Perijoc a dezvăluit la emisiunea AS.ro LIVE, acolo unde a fost invitata lui Dan Pavel, că aurul olimpic este cel mai înalt obiectiv pe care şi-l propune pentru Jocurile Olimpice 2024 de la Paris. În orice caz, ea vrea neapărat să se întoarcă acasă cu o medalie de la Paris.

A fost minunat, acesta este cuvântul. Am avut parte de o competiţie perfectă, şi nu doar prin prisma faptului că am obţinut acest rezultat, din toate punctele de vedere. Cum m-am simţit, cum s-a desfăşurat acolo. Chiar am fost în starea aia de flow, mi-a plăcut foarte mult.

Acestea sunt Jocuri Europene, nu se compară cu Olimpiada mare, dar sunt un criteriu pe care ne putem baza pentru Olimpiada mare.

Chiar sper la o medalie şi să fie cât mai strălucitoare. Nu am zis că o să vin cu medalia de aur garantat, pentru că este un drum foarte lung până acolo. În primul rând trebuie să mă menţin sănătoasă, să mă pregătesc foarte bine. Este un obiectiv realizabil. Nu consider că dacă îmi setez acest obiectiv (n.r.: aurul la Jocurile Olimpice 2024) nu pot să îl îndeplinesc.

Cu siguranţă putea să iasă medalia de aur şi la Jocurile Europene, dar n-a fost să fie. Sunt foarte mulţumită, nu sunt supărată că nu am luat aurul, dar da, îl puteam lua. Nu era imposibil. Mi-am dorit să iau aurul de când am plecat, ăsta era scopul meu final”, a declarat Lăcrămioara Perijoc la AS.ro LIVE.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:56

UTA – Farul Constanţa 1-1. Dican l-a salvat pe Gică Hagi! Echipa „Regelui” a dat lovitura în prelungiri

23:41

Dominic Thiem, învins în primul tur la US Open! Mesaj emoţionant la ultimul meci de Grand Slam din carieră

23:21

Scoţienii anunţă că Ianis Hagi a refuzat transferul la Rapid! Veste de ultim moment

23:11

Mihai Stoica, anunț despre situația lui Vlad Chiricheș! Ce se întâmplă cu fundașul care a fost făcut praf de Gigi Becali

22:43

„Să-l ia în calcul Mircea Lucescu!” Alexandru Chipciu, cerut la naţională! Mesajul ferm al lui Ioan Ovidiu Sabău

22:08

Sabrina Voinea a făcut apel la Tribunalul Federativ! Răsturnare de situaţie, după scandalul uriaş de la Jocurile Olimpice

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 3 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 Florin Tănase, mesaj pentru Gigi Becali după Hermannstadt – FCSB 2-0: „Multe schimbări! Influențează!”
Citește și