Închide meniul

Alexandru Novac a ratat calificarea în in finala de suliţă: „Un concurs dezamăgitor! Am muncit degeaba!”

Publicat: 6 august 2024, 15:05

Reclamă
Alexandru Novac a ratat calificarea în in finala de suliţă: „Un concurs dezamăgitor! Am muncit degeaba!

Alexandru Novac a ratat calificarea în in finala de suliţă

Profimedia

Alexandru Novac a ratat calificarea în in finala de suliţă. Sportivul român s-a arătat extrem de dezamăgit de ratarea finalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atletul român Alexandru Novac a afirmat, marţi, referitor la ratarea calificării în finala concursului de aruncare a suliţei din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, că este dezamăgit de prestaţia sa şi că a muncit degeaba.

Alexandru Novac a ratat calificarea în in finala de suliţă

„A fost un concurs foarte greu şi dezamăgitor pot spune. Am muncit degeaba, asta este. Nu am reuşit să fac ceva la concursul de obiectiv. Eu mi-am dorit să fac o performanţă foarte bună, în ciuda faptului că prima aruncare a fost depăşită cu 5-10 cm. Şi aia mă ducea direct în finală. Asta este. Totul este super, nu am ce să reproşez din punct de vedere al organizării. Am să îmi reproşez mie pentru că nu am făcut un concurs bun„, a afirmat Novac.

Atletul român Alexandru Mihăiţă Novac a ratat calificarea în finala probei de aruncare a suliţei, marţi, la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce s-a clasat pe locul 17 în grupele preliminare.

Cea mai bună aruncare a lui Novac, care a evoluat în Grupa A, a măsurat 81,08 metri, în condiţiile în care ultimul atlet care a prins finala de 12 a avut 82,91 m. Novac (27 ani) s-a clasat pe locul 12 în finala de la JO de la Tokyo (79,29 m). Cea mai bună aruncare din calificări a avut-o indianul Neeraj Chopra, 89,34 metri, mai bună cu aproape doi metri decât cea cu care cucerea aurul olimpic în urmă cu trei ani la Tokyo (87,58 m).

Reclamă
Reclamă 4

Finala masculină la aruncarea suliţei va avea loc pe 8 august (21:25), pe Stade de France.

Recomandări

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:07

„Degeaba ne ascundem după degete!” Laszlo Dioszegi ştie de ce Marius Ştefănescu nu s-a impus la FCSB: „De-asta nu dă randament”

17:42

Nadia Comăneci a făcut anunţul, după ce a luptat pentru bronzul de la sol: „Se va revizui”! Mesaj către Sabrina: „Ea are medalie”

17:12

Barcelona, lovitură pe piaţa transferurilor! Starul de la EURO 2024 de 60 de milioane de euro a bătut palma cu catalanii

17:04

VideoAntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 6 august 2024

16:44

Gigi Becali l-a scos din primul 11 pe Marius Ştefănescu pentru meciul cu Sparta Praga! Cine îi ia locul în echipa de start

16:40

Exerciţiul Sabrinei Voinea de la sol ar urma să fie reanalizat! Mesajul preşedintelui FIG către Nadia Comăneci

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 FotoNadia Comăneci le-a cerut explicaţii arbitrelor după ce România a ratat dramatic bronzul la sol: „Am fost la arbitra şefă” 3 FotoArmand Duplantis şi-a doborât recordul mondial în proba de săritură cu prăjina! Este al nouălea record mondial pentru suedez! 4 FotoIubita fiului Nadiei Comăneci a atras toate privirile la Jocurile Olimpice. Imagini de senzaţie la Paris 5 FotoJordan Chiles s-a aşezat în genunchi la festivitatea de premiere, după ce i-a „suflat” bronzul româncei Ana Maria Bărbosu 6 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 10 | România, eliminată în optimi la tenis de masă! Emoţii în finalele pe aparate
Citește și