Închide meniul

Cine sunt cei 7 adversari ai lui David Popovici în finala de la 100 de metri liber. Avantajul uriaş al campionului român

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 iulie 2024, 22:08

Reclamă
Cine sunt cei 7 adversari ai lui David Popovici în finala de la 100 de metri liber. Avantajul uriaş al campionului român

Cine sunt cei 7 adversari ai lui David Popovici în finala de la 100 de metri liber. Avantajul uriaş al campionului român

Profimedia

Cine sunt cei 7 adversari ai lui David Popovici în finala de la 100 de metri liber. „Fenomenul român” s-a calificat cu al 5-lea timp în marea finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

David Popovici poate scrie, din nou, istorie pentru România la Jocurile Olimpice de la Paris. După ce a câştigat aurul la 200 de metri liber, Popovici poate reuşi o dublă istorică şi să cucerească medalia de aur şi la 100 de metri liber. Un singur înotător a reuşit un timp mai bun decât David Popovici.

Cine sunt cei 7 adversari ai lui David Popovici în finala de la 100 de metri liber. „Fenomenul român” s-a calificat cu al 5-lea timp

Este vorba de Pan Zhanle, cel care deţine şi recordul mondial: 46:80. ;i David Popovici a deţinut recordul mondial la proba regină a nataţiei, cu 46:86. De altfel, cei doi sunt singurii finalişti care au înotat vreodată sub 47 de secunde.

Cei mai buni timpi din carieră obţinuţi de finaliştii de la 100 metri liber

  • 1. Pan Zhanle – 46:80
  • 2. David Popovici – 46:86
  • 3. Kyle Chalmers – 47:08
  • 4. Jack Alexy – 47:08
  • 5. Chris Giuiliano – 47:25
  • 6. Maxime Grousset – 47:33
  • 7. Nandor Nemeth – 47:49
  • 8. Josha Salchow – 47:85

David Popovici s-a calificat în finala de la 100 de m liber, de la Jocurile Olimpice! Al cincilea timp pentru român

David Popovici s-a calificat în finala probei de 100 m liber, de la Jocurile Olimpice. Sportivul român a înregistrat al cincilea timp în semifinale, 47.66 secunde. Cel mai bun timp a fost înregistrat de cel care deţine recordul mondial la această probă, Pan Zhanle.

Reclamă
Reclamă 4

David Popovici a devenit deja campion olimpic la Paris, cucerind aurul la proba de 200 m liber. Sportivul român va lupta pentru o nouă medalie în finala probei de 100 m liber, care se va desfăşura de la ora 23:39, în format live text, pe AS.ro.

David Popovici a încheiat al doilea, în semifinala sa, după Pan Zhanle! Românul a avut timpul de 47.66. Popovici s-a calificat în finală cu al cincilea timp, după Pan Zhanle, Kyle Chalmers, Nandor Nemeth şi Maxime Grousset.

Ion Țiriac i-a făcut un cadou uriaș lui David Popovici, la doar câteva ore după ce a devenit campion olimpic

Ion Țiriac i-a făcut un cadou uriaș lui David Popovici, la doar câteva ore după ce a devenit campion olimpic, la proba de 200 m liber de la Jocurile Olimpice de la Paris, acolo unde David a intrat în istorie.

Reclamă

Alexandru Ion Ţiriac este cel care a făcut anunţul că Fundaţia Ţiriac va face cadou câte o limuzină de lux pentru fiecare român prezent la Jocurile Olimpice care îşi va trece în cont o medalie de aur.

Cadoul reprezintă o limuzină electrică, Hyundai Ioniq 5, al cărei preţ este de aproximativ 50.000 de euro. Acesta este cadoul făcut de miliardarul român pentru cei mai buni sportivi din Team Romania.

„Ca un gest de apreciere şi mândrie, Fundaţia Ţiriac propune un premiu prin care să îi răsplătească pe cei consideraţi comori locale. Munca lor şi mândria pe care ne-au adus-o tuturor românilor sunt uriaşe.

Fiecare dintre sportivii care vor câştiga o medalie de aur la Jocurile Olimpice va primi ultimul model de lumizină Hyundai Ioniq 5″, e anunţul făcut de Alexandru Ion Ţiriac, pe Instagram.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:46

Răzvan Lucescu, mesaj de luptă după calificarea lui PAOK în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor: „Să dăm tot ce avem mai bun”

16:38

Elisabeta Lipă, în culmea fericirii după medaliile obţinute la canotaj, la JO 2024: „Agonie şi extaz! Îmi antrenează inima”

16:35

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Emoţii la gimnastică

16:31

Surpriză uriaşă la turneul feminin de tenis de la Jocurile Olimpice! Zheng a învins-o pe Swiatek şi s-a calificat în finală!

16:08

FotoCum arată palmele campionilor olimpici Andrei Cornea şi Marian Enache. „Sunt muncite pentru aur”

15:51

Cu ce salariu l-a convins Răzvan Burleanu pe Mircea Lucescu! „Il Luce”, tot mai aproape de revenirea la naţională

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și