Închide meniul

Detalii de ultimă oră despre situaţia contestaţiilor depuse la TAS de Sabrina Voinea şi Ana Maria Bărbosu

Dan Roșu Publicat: 9 august 2024, 15:56

Reclamă
Detalii de ultimă oră despre situaţia contestaţiilor depuse la TAS de Sabrina Voinea şi Ana Maria Bărbosu

Detalii de ultimă oră despre situaţia contestaţiilor depuse la TAS de Sabrina Voinea şi Ana Maria Bărbosu

Sabrina Voinea şi mama sa - Profimedia Images

Detalii de ultimă oră despre situaţia contestaţiilor depuse la TAS de Sabrina Voinea şi Ana Maria Bărbosu au fost făcute publice de Mihai Covaliu. Acesta a anunţat că până duminică, vom afla verdictul TAS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bărbosu a mers la TAS, acuzând că echipa din Statele Unite a depus contestaţia după timpul regulamentar. Voinea susţine că a fost penalizată eronat.

Detalii de ultimă oră despre situaţia contestaţiilor depuse la TAS de Sabrina Voinea şi Ana Maria Bărbosu

„S-au cerut tot felul de amânări la termenele care s-au dat, tocmai pentru a se strânge detalii. Ceea ce s-a decis, şi asta este clar până în momentul de faţă, este că acest caz se va judeca aici, până la încheierea Jocurilor Olimpice.

E un proces în lucru, în desfăşurare. Se audiază Comisia de Arbitraj. Mâine, cel mai târziu duminică, vom afla sigur. Să sperăm până la sfârşit”, a spus Covaliu.

Ana Maria Bărbosu, reacţie emoţionantă după ce a depus contestaţia la TAS

Ana Maria Bărbosu a avut o reacţie emoţionantă după ce a depus contestaţia la TAS, prin care speră să primească înapoi medalia de bronz de la sol, pierdută după o ultimă decizie luată de arbitri.

Reclamă
Reclamă 4

„Eu nu mai știam ce am făcut și am vrut să văd. Pur și simplu nu mai țineam minte. Din momentul în care m-am uitat la tabelă și am văzut clasamentul schimbat, am avut un șoc.

N-am mai realizat ce se întâmplă. Revăzând imaginile mi-am dat seama că am scăpat steagul, că am făcut tot ce am făcut. Eu nu mai țineam minte. Șocul a fost total.

Îmi este greu să cred că se mai poate schimba ceva acum. Chiar dacă o să se demonstreze că s-a greșit, clasamentul nu cred că o să mai poată fi schimbat.

Reclamă

Dar sunt împăcată cu asta. Știu că am reprezentat bine România într-o finală olimpică. Asta mă bucură cel mai mult.”, a spus Ana Maria Bărbosu.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:54

CFR Cluj – Unirea Slobozia 3-0! Louis Munteanu a făcut spectacol! Dan Petrescu, eliminat în prima repriză

23:12

FotoDan Petrescu a fost eliminat în CFR Cluj – Unirea Slobozia! „Bursucul” s-a certat cu arbitrul și a fost trimis în tribună

22:48

Ce se întâmplă cu jucătorii excluși din lotul lui Sepsi, după 1-2 cu Universitatea Craiova! Bernd Storck: „Discutăm!”

22:48

UPDATELouis Munteanu, dublă de senzaţie cu Unirea Slobozia! Execuţii superbe ale atacantului de milioane de euro de la CFR Cluj

22:15

FotoA început ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice 2024! Mihaela Cambei, portdrapelul României

22:05

Mihai Stoica, val de laude pentru Alex Mitriță după Sepsi – Universitatea Craiova 1-2: „De excepție! Din altă ligă!”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa 3 Scene şocante la Buzău! Jucătorii Rapidului, înjuraţi şi scuipaţi de propriii fani: „Afară din Giuleşti!” 4 „E dureros! Nici noi nu înţelegem ce se întâmplă!” Claudiu Petrila, dărâmat după ce Rapid a rămas singura echipă fără victorie 5 Neil Lennon nu ia în calcul să plece de la Rapid: „Cum să plec după patru etape?! Sunt aici să rămân pe termen lung!” 6 “Românii, niște plângăcioși!” Americanii au luat “foc”, după ce Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz
Citește și