Închide meniul

Eduard Ionescu, mesaj emoţionant după victoria de senzaţie de la Jocurile Olimpice 2024: „M-am gândit la mama”

Alex Masgras Publicat: 28 iulie 2024, 10:14

Reclamă
Eduard Ionescu, mesaj emoţionant după victoria de senzaţie de la Jocurile Olimpice 2024: „M-am gândit la mama

Eduard Ionescu, mesaj emoţionant după victoria de senzaţie de la Jocurile Olimpice 2024: "M-am gândit la mama"

Eduard Ionescu, după debutul cu victorie la Jocurile Olimpice / Facebook COSR - Cristian Nistor

Eduard Ionescu a oferit un mesaj emoţionant după victoria de senzaţie de la Jocurile Olimpice 2024. Sportivul român s-a impus în primul meci de la Paris după un thriller cu nigerianul Quadri Aruna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionescu a salvat şase mingi de meci şi a revenit de la 0-3 la seturi pentru a obţine calificarea. La finalul partidei, el s-a emoţionat în momentul în care a început să vorbească despre mama lui, care a venit să îl susţină la Paris.

Eduard Ionescu, mesaj emoţionant după victoria de senzaţie de la Jocurile Olimpice 2024: „M-am gândit la mama”

Jucătorul de tenis de masă Eduard Ionescu a fost susţinut din tribune la meciul din primul tur la simplu de mama şi mătuşa sa, el afirmând că acest lucru i-a dat putere, informează pagina de Facebook a clubului Steaua, potrivit news.ro.

În vârstă de 19 ani, el a reuşit o victorie entuziasmantă în turul 1 al concursului olimpic de la Paris. A salvat şase mingi de meci pentru al învinge pe numărul 19 mondial, nigerianul Quadri Aruna.

„M-a dominat primele trei seturi. Mi-am zis apoi să câştig măcar un set. Apoi, să fac încă un punct, încă un punct, să pot prelungi întâlnirea şi să mă pot bucura de această atmosferă incredibilă de la Jocurile Olimpice. Nu pot zice că am avut încredere că o să revin, dar pur şi simplu m-am gândit că nu mai am ce pierde. Am dat tot ce am putut, am riscat şi loviturile, din fericire pentru mine, au intrat pe masă”, a declarat la final Eduard Ionescu.

Reclamă
Reclamă 4

Mama şi mătuşa lui Edi Ionescu au fost în tribune pentru a-l susţine pe sportivul Stelei. ”Familia mea mereu mi-a dat şi îmi va da putere să trec peste orice obstacol. Trag din ce în ce mai tare de mine. Nu este prima dată când sunt condus. M-am gândit la mama, în timpul meciului, că a bătut tot drumul până aici. Acum, îmi doresc din suflet să mai prindă încă o dispută de-a mea”, a încheiat Edi Ionescu.

Eduard Ionescu, victorie uriaşă la Jocurile Olimpice

Eduard Ionescu a reuşit o victorie uriaşă la Jocurile Olimpice 2024, în primul tur de pe tabloul de simplu masculin. Jucătorul român de tenis de masă a reuşit un succes spectaculos în faţa nigerianului Quadri Aruna, cu scorul de 4-3 (8-11, 9-11, 6-11, 11-8, 12-10, 11-9, 13-11).

Ionescu (19 ani), debutant la Jocurile Olimpice, a obţinut o victorie dramatică, după 52 de minute, în faţa unui jucător experimentat, al 14-lea favorit al probei, revenind de la 0-3 la seturi.

Reclamă

„A fost un duel în viteză și cu lovituri puternice pe care adversarul l-a controlat în prima parte a meciului, cu un moment psihologic în setul al cincilea, când Eduard Ionescu a salvat cinci mingi de meci”, se arată pe site-ul Federaţiei.

În decisiv, Eduard Ionescu a condus cu 9-6, dar africanul a reuşit patru puncte la rând şi a avut încă o minge de meci. Românul a salvat-o, apoi a ratat el o minge de meci, la 11-10, încheind conturile cu 13-11.

În şaisprezecimile de finală, Eduard Ionescu îl va înfrunta pe câştigătorul meciului dintre taiwanezul Cheng-Jui Kao (cap de serie numărul 20) şi iranianul Nima Alamian, programat duminică.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:45

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici s-a calificat în semifinale

12:37

Sabrina Maneca Voinea, cele mai mari note la bârnă şi sol în prima subdiviziune de la Jocurile Olimpice! Punctajele româncelor

12:31

România, în semifinale la dublu rame feminin la Jocurile Olimpice! Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel au câştigat a doua serie

12:08

David Popovici s-a calificat în semifinale la 200 de metri liber cu cel mai bun timp! Cursă fantastică pentru înotătorul român!

12:00

VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY

11:30

Bernadette Szocs – Jingyl Zhou 4-1! Românca, victorie fabuloasă în primul meci la simplu de la Jocurile Olimpice!

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori 5 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă! 6 Foto„Spectacol amețitor!” Reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice! Cât a costat întregul eveniment
Citește și