Închide meniul
Foto

Oamenii stau la cozi uriaşe ca să îl vadă pe David Popovici în semifinala de la 200 de metri liber! Imagini de senzaţie

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 iulie 2024, 21:05

Reclamă
Oamenii stau la cozi uriaşe ca să îl vadă pe David Popovici în semifinala de la 200 de metri liber! Imagini de senzaţie

Oamenii stau la cozi uriaşe ca să îl vadă pe David Popovici în semifinala de la 200 de metri liber! Imagini de senzaţie

Profimedia

Oamenii stau la cozi uriaşe ca să îl vadă pe David Popovici în semifinala de la 200 de metri liber! Imagini incredibile de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici va forţa calificarea în finala de la 200 de metri liber de la ora 21:53. Cu o oră inaintea semifinalelor de la 200 de metri liber, oamenii stau la cozi uriaşe ca să intre în incinta bazinului olimpic. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Oamenii stau la cozi uriaşe ca să îl vadă pe David Popovici în semifinala de la 200 de metri liber! Imagini incredibile

David Popovici este considerat principalul favorit la câştigarea medaliei de aur la 200 de metri liber. De altfel, românul s-a calificat în semfinale cu cel mai bun timp în serii: 1:45:65!

David Popovici, dublu campion mondial şi cvadruplu campion european, are în palmares un loc 4 la Jocurile Olimpice de la Tokyo. El a fost foarte aproape de medalia de bronz în finala de la 200 de metri liber de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Popovici avea atunci numai 16 ani.

A fost foarte ok, exact cum am plănuit să fie în calificări. Putem să vorbim mai mult despre asta diseară, după semifinale, ok? Mersi”, a declarat David Popovici pentru TVR.

Reclamă
Reclamă 4

David Popovici i-a uimit pe francezi la Jocurile Olimpice 2024!

David Popovici i-a uimit pe francezi la Jocurile Olimpice 2024. Campionul european şi olimpic caută prima medalie olimpică a carierei sale. Înotătorul de 19 ani s-a calificat duminică în semifinalele probei de 200 de metri liber.

David Popovici a obţinut cel mai bun timp în serii, în condiţiile în care a lăsat impresia că nu a forţat.

După cursa de 200 de metri liber din serii, francezii au vorbit despre întrecerile de astăzi din competiţia de înot de la Paris. Când au ajuns la seriile de 200 de metri, jurnaliştii francezi l-au numit pe David Popovici „minunea română”:

Reclamă

„În altă întrecere din această dimineață, minunea română David Popovici a obținut cel mai bun timp și va încerca să obțină prima sa medalie olimpică de aur luni seară”, au scris francezii de la la-croix.com.

David Popovici, LeBron James, Simone Biles sau Rafael Nadal, printre vedetele de la Jocurile Olimpice 2024

David Popovici, LeBron James, Simone Biles sau Rafael Nadal se numără printre vedetele de la Jocurile Olimpice 2024.

Înotătorul David Popovici, gimnasta Simone Biles, jucătorul de tenis Rafael Nadal sau baschetbalistul LeBron James sunt câteva dintre marile vedete aşteptate să strălucească şi să încânte fanii la Jocurile Olimpice de la Paris.

Prezent pentru a doua oară la Jocurile Olimpice, David Popovici a zburat spre Paris cu gândul la podiumul olimpic, după locul 4 pe care s-a clasat la Tokyo 2020 la 200 m liber.

În 2022, David a uimit mapamondul după ce a devenit cel de-al patrulea cel mai rapid înotător al lumii, al doilea înotător din lume care a câştigat probele de 100 şi 200 m liber la aceeaşi ediţie a CM, cel mai tânăr campion mondial din istoria nataţiei şi primul înotător român care a cucerit aurul mondial la seniori.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:00

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici, în finală la 200 m liber

22:00

LIVE TEXTCFR Cluj – Universitatea Craiova 0-0. Duel de foc în Gruia. Mitriţă şi Ivan, lăsaţi pe bancă

21:44

Reacţia lui Ilie Dumitrescu, după răspunsul lui Gică Hagi când a fost întrebat dacă vine la naţionala României

21:41

„Aţi acceptat postul de selecţioner?” Reacţie imediată a lui Gică Hagi: „Trebuie să îl sun pe Răzvan Burleanu!”

21:08

VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala la 200 de metri liber, cu cel mai bun timp. Românul, favorit la medalia de aur

20:55

Farul – FC Botoşani 0-1! Şoc pentru Gică Hagi la Ovidiu. Jucătorii „Regelui” au rămas fără gol marcat în acest sezon al Ligii 1

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 5 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă! 6 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori
Citește și