Închide meniul

Simone Biles, după ce a câştigat aurul cu Statele Unite, la Jocurile Olimpice: „Am început ziua cu un program psihologic”

Dan Roșu Publicat: 31 iulie 2024, 12:09

Reclamă
Simone Biles, după ce a câştigat aurul cu Statele Unite, la Jocurile Olimpice: „Am început ziua cu un program psihologic

Simone Biles, după ce a câştigat aurul cu Statele Unite, la Jocurile Olimpice

Simone Biles, înaintea unui exerciţiu - Getty Images

Simone Biles a recunoscut după ce a câştigat aurul cu Statele Unite, pe echipe, la Jocurile Olimpice, că americanele au apelat la psihilog înainte în ziua finalei de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta gimnasticii artistice americane Simone Biles, care a cucerit medalia de aur cu echipa SUA la Jocurile Olimpice de la Paris, marţi seara, la revenirea sa pe scena olimpică după trei ani de la problemele psihice cu care s-a confruntat la Tokyo, a explicat că şi-a „început ziua cu program psihologic”, relatează AFP.

Simone Biles, după ce a câştigat aurul cu Statele Unite, la Jocurile Olimpice

„Am început ziua cu un program psihologic. I-am spus psihologului meu că mă simt calmă şi pregătită şi exact aşa s-a întâmplat. După sărituri, am fost foarte încrezătoare şi mi-am spus ‘vom reuşi'”, a declarat ea.

„În 2016, toată lumea spunea că vom câştiga aurul, iar atunci am făcut ce aveam de făcut şi am câştigat aurul. Dar eram foarte tinere şi mai naive. Nu a fost cazul acum. Acum suntem mai mature, mai experimentate şi profităm de ceea ce facem, ne amuzăm. Deci este un pic diferit. Am profitat de performanţele noastre, ne-am făcut gimnastica”, a adăugat Biles.

Echipa feminină de gimnastică artistică a Statelor Unite a cucerit medaliile de aur la Jocurile Olimpice de la Paris, marţi seara, în timp ce România s-a clasat pe locul 7.

Reclamă
Reclamă 4

Americancele, conduse de vedeta Simone Biles (27 ani), s-au impus detaşat, cu aproape şase puncte faţă de Italia, care a obţinut prima sa medalie olimpică la echipe din 1928.

Echipa SUA (Simone Biles, Jade Carey, Jordan Chiles, Sunisa Lee, Hezly Rivera) a totalizat 171,296 puncte, fiind urmată de Italia (Angela Andreoli, Alice D’amato, Manila Esposito, Elisa Iorio, Giorgia Villa), 165,494 puncte, podiumul fiind completat de Brazilia (Rebeca Andrade, Jade Barbosa, Lorrane Oliveira, Flavia Saraiva, Julia Soares), 164,497 puncte.

Reclamă

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:23

LIVE TEXTAna Bărbosu şi Amalia Ghigoarţă, în finala la individual compus, la Jocurile Olimpice 2024. Simone Biles, marea favorită

21:20

LIVE SCORENeman Gordno – CFR Cluj 0-1. Muhar a dat lovitura! Dan Petrescu luptă pentru calificare

21:16

Tatăl lui Andrei Cornea a făcut dezvăluiri emoţionante: „Am plâns, muncea cu mine la gater. Palmele îi erau pline de aşchii”

21:15

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Emoţii la gimnastică, în finala la individual compus

21:12

LIVE SCOREUniversitatea Craiova – Maribor 1-0. Alex Mitriţă a deschis scorul, iar oltenii lui Gâlcă speră la o revenire fantastică

21:00

LIVE TEXTRijeka – Corvinul Hunedoara 1-0. Hunedorenii luptă pentru un nou rezultat istoric

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și