Închide meniul

Formează o familie în viața de zi cu zi, dar, la Beijing, sunt adversare!!!

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 9 februarie 2022, 15:20

Formează o familie în viața de zi cu zi, dar, la Beijing, sunt adversare!!!

Siveira (cu fața) și Meylemans formează o pereche de trei ani, dar și-au oficializat abia acum relația

”E ceva special să poți concura, la Jocurile Olimpice, contra perechii tale”, spune Kim Meylemans, 25 de ani. Sportiva, care participă la skeleton la Beijing, a devenit cunoscută în lumea întreagaă după ce s-a infectat cu COVID-19, a fost trimisă, la izolare, în afara Satului Olimpic, a postat imaginile și apoi a fost readusă printre ceilalți atleți, se va duela cu brazilianca Nicole Silvera, 27 de ani, cu care formează o familie în viața de zi cu zi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meylemans și Silveira și-au oficializat relația anul trecut, de Crăciun, dar la Beijing sunt nevoite să stea separat, și din cauză că fac parte din două delegații diferite, dar și din cauza protocolului Covid-19. ”E o perioadă extrem de stresantă, cu presiune mare, așa că să ai alături o persoană atât de specială e ceva frumos și te ajută la concentrare. Îți aduce o senzație de calm, în cele mai nebune săptămâni din cariera noastră”, spune Meylemans.

S-au cunoscut pe ”Instagram”

Ambele sportive se regăsesc, la skeleton, în Top 20, dar la Beijing au intrat chiar în primele 10 atlete ale probei, astfel că o luptă directă ar putea avea loc vineri, pe 11 februarie, ori a doua zi, pe 12. Meylemans n-a avut, totuși, o carieră prea ușoară. În 2016, din cauza poziției sale, a refuzat să concureze la JO din Rusia, primind amenințări. Apoi, patru ani mai târziu, la Pyeonchang, a devenit prima belgiancă participantă la o ediție de Jocuri Olimpice, dar a terminat a 14-a… Din acel moment, a intrat în Top 10.

Acum trei ani, Meylemans și Silveira s-au cunoscut pe ”Instagram”. ”Cu timpul, relația noastră a devenit mai puternică, mai bună și am ajuns aici”, spune Silveira, ”aur” la Cupa Intercontinentală din noiembrie. Ambele sportive visează la ”aur”, atâta vreme cât jumătatea nu se interpune pe drumul spre medalia visată…

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 23:00 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! Vezi toate știrile
Citește și