Închide meniul

Cătălin Chirilă, una dintre vedetele sportului, în august, în AntenaPLAY. Revine şi Serie B

Antena Sport Publicat: 2 august 2023, 16:49 / Actualizat: 21 august 2023, 13:24

Cătălin Chirilă, una dintre vedetele sportului, în august, în AntenaPLAY. Revine şi Serie B

Cătălin Chirilă, una dintre vedetele lunii august, în AntenaPLAY

Cătălin Chirilă, pe podium la Campionatele Europene / Getty Images

Cătălin Chirilă, marele nostru campion, este una dintre vedetele sportului, în august, în AntenaPLAY, unde ne aşteaptă încă o lună plină de sport, după spectacolul de la Campionatele Mondiale de Înot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, în AntenaPLAY revine şi Serie B, dar poţi vedea şi patru super-gale de fight. De asemenea, vei avea parte şi de etapa din Germania de Speedway, de pe 5 august.

Cătălin Chirilă, una dintre vedetele lunii august, în AntenaPLAY

Cătălin Chirilă este favorit la câştigarea medaliei de aur la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, ce se vor desfăşura în perioada 23-27 august şi în AntenaPLAY (25-27 august), în Germania, la Duisburg. El ajunge la Mondial din postura de campion european la 1000 de metri, titlu obţinut în 2022, la Munchen.

Chirilă vine să facă spectacol în AntenaPLAY, după ce a participat la Jocurile Europene de la Cracovia, unde a obţinut un argint la 500 de metri. El promite însă aurul, la proba lui favorită, cea de 1000 de metri.

„Acolo va fi altceva, ne vom juca pe o mie de metri. Îi aştept pe toţi concurenţii să ne jucăm în curtea mea, cu jucăriile mele”, a spus Cătălin Chirilă, la Cracovia, după cursa de 500 de metri pierdută în faţa lui Martin Fuksa.

Revine Serie B

Serie B revine în AntenaPLAY cu noul sezon, care va debuta pe 19 august. Dennis Man, Valentin Mihăilă, Ionuţ Nedelcearu sau Marius Marin luptă etapă de etapă pentru promovarea în Serie A.

Bătălia pentru atingerea obiectivului de promovare va fi una aprinsă, dacă ţinem cont şi de numele uriaşe de antrenori din Serie B, Andrea Pirlo, Filippo Inzaghi şi Alessandro Nesta, toţi campioni mondiali cu Italia, în 2006.

Primele trei etape din Serie B vor avea loc în luna august, pe 19, 26 şi 29, şi cele mai importante meciuri vor fi live în AntenaPLAY.

Românul Ristea luptă în AntenaPLAY

Luna august aduce şi patru gale spectaculoase: Hexagone MMA 8 (4 august), Glory 87 (19 august), Combate Global 14 (20 august) şi Combate Global (27 august). Românul Ristea promite spectacol în Glory 87.

  • Hexagone MMA 8 (4 august)
  • Glory 87 (19 august)
  • Combate Global 14 (20 august)
  • Combate Global (27 august)

Speedway, pe 5 august

De asemenea, sportul din AntenaPLAY propune şi Speedway, care revine cu etapa din Germania, de pe 5 august.

Acesta este al 11-lea sezon de Speedway European Championship și al 10-lea din promoția One Sport. Leon Madsen este campionul en-titre, din 2022.

Concursul de la Gustrow este al doilea dintr-o serie de patru. Primul a fost cel de la Czestochowa, din iunie, iar ultimele două vor fi programate pe 9 septembrie, pe Polonia Bydgoszcz Stadium și pe 22 septembrie, pe Speedway Stadium, din Perdubice, de asemenea live în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
14:10 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și