Închide meniul

David Popovici luptă pentru aur la Campionatele Europene, live în AntenaPLAY. Spectacol în Liga Campionilor Asiei, în decembrie

Antena Sport Publicat: 1 decembrie 2023, 11:00 / Actualizat: 4 decembrie 2023, 18:36

David Popovici luptă pentru aur la Campionatele Europene, live în AntenaPLAY. Spectacol în Liga Campionilor Asiei, în decembrie

Ai sport în decembrie, în AntenaPLAY

Ai sport în decembrie, în AntenaPLAY - Profimedia Images

David Popovici luptă pentru aur la Campionatele Europene, live în AntenaPLAY. Luna decembrie aduce mai multe competiţii de mare interes în AntenaPLAY, acolo unde poţi vedea Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023, meciurile tari din Liga Campionilor Asiei, Cupa Ligii Portugaliei, Liga Portugal şi Serie B, dar şi patru gale de fight spectaculoase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023 de la Otopeni reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din sportul european din acest final de an. Competiţia va fi live în AntenaPLAY, în perioada 5-10 decembrie.

David Popovici luptă pentru aur la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023, în AntenaPLAY

David Popovici este una dintre vedetele care vor lupta pentru medalii la Campionatele Europene. Dublul campion mondial va evolua la probele de 100 şi 200 de metri liber. România va mai fi reprezentată de alţi 20 de sportivi.

„Cel mai important lucru este să facem spectacol, astfel încât să sperăm că mai mulţi copii vor vedea şi vor fi inspiraţi. Îmi amintesc că mergeam la competiţii când aveam 12 ani şi i-am întâlnit pe Danas Rapšys şi Katinka Hosszu.

David Popovici luptă pentru medalii în AntenaPLAY

Au venit la un Campionat naţional al României şi faptul că le-am văzut acolo m-a ajutat să îmi crească motivaţia. Dacă şi pe mine copiii mă pot vedea aşa, atunci este cel mai bun lucru pe care îl pot face pentru ei”, a spus David Popovici, pentru site-ul oficial al Federaţiei Europene.

Pe lângă David Popovici, la Europeanul de la Otopeni vor mai participa alte nume mari ale înotului, precum Maxime Grousset, Tom Dean, Duncan Scott, Matthew Richards, Florent Manaudou, Yahann Ndoye Brouard şi Analia Pigree.

Cupa Mondială de tenis de masă Echipe Mixte 2023, exclusiv în AntenaPLAY (4-10 decembrie)

Cea mai tare competiţie de tenis de masă din finalul de an este exclusiv în AntenaPLAY. În frunte cu Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Ovidiu Ionescu, România promite un rezultat mare la Cupa Mondială de tenis de masă Echipe Mixte 2023, care este exclusiv în AntenaPLAY, în perioada 4 – 10 decembrie. La competiţia din China se duelează cele mai bune 18 echipe din lume.

Liga Campionilor Asiei, dueluri decisive în AntenaPLAY

Liga Campionilor Asiei aduce duelurile decisive din faza grupelor, care vor decide echipele calificate în play-off-ul competiţiei. Cosmin Olăroiu şi Dan Petrescu sunt românii care luptă pentru a trece de grupele celei mai importante competiţii inter-cluburi din Asia.

De asemenea, în AntenaPLAY îi vei putea vedea şi pe Cristiano Ronaldo, Sadio Mane sau Karim Benzema. Valoarea loturilor echipelor prezente în Liga Campionilor Asiei este de peste un miliard de euro. Neymar este cel mai bine cotat jucător (50 de milioane de euro).

Programul celor mai importante meciuri din Liga Campionilor Asiei, transmise în AntenaPLAY

4 decembrie

  • Al-Sadd – Nasaf (18:00)
  • Al Faisaly – Al-Sharjah (18:00)
  • Al-Hilal – Nassaji Mazandaran (18:00)
  • Al-Ittihad – Sepahan (20:00)

5 decembrie

  • Ahal – Al Ain (16:00)
  • Istiklol – Al-Nassr (18:00)

6 decembrie

  • Wuhan Three Towns – Pohang Steelers (14:00)
  • Ha Noi – Urawa Reds (14:00)

12 decembrie

  • Melbourne City – Zhejiang (11:00)
  • Ulsan – Kawasaki Frontale (12:00)

13 decembrie

Cupa Ligii Portugaliei revine în AntenaPLAY

Cupa Ligii Portugaliei revine în AntenaPLAY cu alte patru meciuri, în care le putem vedea pe cele mai tari echipe lusitane, Benfica, Porto, Sporting şi Braga. Acestea vor evolua în ultima rundă din faza grupelor.

Programul complet al Cupei Ligii Portugaliei

6 decembrie

21 decembrie

22 decembrie

23 decembrie

Sporting – FC Porto, super-meci din Liga Portugal

Liga Portugal programează în luna decembrie patru etape, iar meciurilor vor fi exclusiv în AntenaPLAY. Cel mai tare duel al lunii este cel dintre Sporting Lisabona şi FC Porto, ce va avea loc pe 18 decembrie, de la 22:30. În aceeaşi etapă, pe 17 decembrie, se va disputa un alt duel de la vârful clasamentului, între Braga şi Benfica.

Serie B continuă în AntenaPLAY. Programul meciurilor transmise

Etapa 15

1 decembrie

2 decembrie

Etapa 16

9 decembrie

10 decembrie

Etapa 17

15 decembrie

16 decembrie

Etapa 18

23 decembrie

Etapa 19

26 decembrie

4 gale de fight, în AntenaPLAY

Ca în fiecare lună, spectacolul oferit de galele de fight apare în AntenaPLAY. În decembrie, patru gale vor aduce luptele pentru centuri dintre vestiţii sportivi din toată lumea. Galele vor avea loc pe 2 decembrie, 8 decembrie, 10 decembrie şi 18 decembrie.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și