Închide meniul

Marea Finală America Express: Drumul Aurului este AZI, de la 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Publicat: 27 decembrie 2023, 11:05 / Actualizat: 31 decembrie 2023, 13:05

Marea Finală America Express: Drumul Aurului este AZI, de la 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY! Finala America Express – Drumul Soarelui e aproape. Cel mai dur reality show din România își desemnează câștigătorii pe Antena 1 și în AntenaPLAY chiar în perioada Sărbătorilor de iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finala America Express – Drumul Soarelui, care pune la bătaie 30.000 de euro, se va vedea pe Antena 1 și în AntenaPLAY pe 27 decembrie, de la ora 20:30.

Marea Finală America Express: Drumul Aurului este AZI, de la 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

9 perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, într-o aventură spectaculoasă la capătul lumii, prin Columbia, Ecuador și Argentina, în sezonul 6. Acum a venit momentul să aflăm care din ele e marea învingătoare.

Aris și Alexia Eram, comedianții Ionuț Rusu și George Tănase, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Edward Sanda și Cleopatra Stratan, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observator de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Laura Giurcanu și Sânziana Negru, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș, au fost concurenții care au spus un „DA!” hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România.

Finala America Express – Drumul Soarelui se vede pe Antena 1 și online în AntenaPLAY

După săptămâni întregi trăite cu sufletul la gură, fanii emisiunii prezentate de Irina Fodor vor afla, în sfârșit, echipa câștigătoare a sezonului 6.

Marea Finală America Express se desfășoară în Buenos Aires, un oraș viu și plin de istorie, presărat cu probe și aventuri unice, demne de o ultimă etapă spectaculoasă.

De altfel, reality-show-ul America Express – Drumul Soarelui a fost filmat timp de două luni pe un traseu care le-a purtat pe cele 18 vedete prin Columbia, Ecuador și Argentina. În acest timp, echipele au fost puse în situația de a supraviețui cu un singur euro pe zi, fără transport și fără cazare.

Pe 27 decembrie, de la ora 20:30, finaliștii dau tot ce au mai bun pentru a demonstra că pot cuceri Drumul Soarelui și titlul de câștigători ai Marii Finale America Express sezonul 6.

Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro se anunță a fi aprigă și de această dată.

Jurnal de călătorie și Podcastito Express, producții exclusive disponibile în AntenaPLAY. Cele mai tari imagini din culise

Pentru a le arăta telespectatorilor cât mai multe imagini din show-ul lor preferat, echipa de producție a emisiunii America Express a pregătit și pe Drumul Soarelui „Jurnal de călătorie”. Aceste scurte clipuri video au arătat imagini inedite cu peripețiile și situațiile-limită prin care au trecut toți cei implicați în proiectul de anvergură.

Pe site-ul Antena 1 și în AntenaPLAY, fanii au descoperit cum s-a desfășurat aventura tumultoasă și ce provocări majore au apărut în timpul filmărilor.

De cealaltă parte, AntenaPLAY a prezentat publicului și Podcastito Express, show digital exclusiv prezentat de echipele Sânziana Negru – Laura Giurcanu și Alexia și Aris Eram.

Săptămânal, telespectatorii au putut urmări cum actuali și foști concurenți comentează cele mai tari faze de pe Drumul Soarelui. Discuțiile pline de umor și sinceritate au adus la suprafață detalii neștiute din timpul misiunilor, dezvăluite exclusiv.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și