Închide meniul
Video

Va fi sărbătoare naţională la România – Elveţia! Energia fanilor a contat enorm în drumul spre EURO: „Vom juca pentru ei”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 noiembrie 2023, 21:01 / Actualizat: 5 decembrie 2023, 18:02

Reclamă

Va fi sărbătoare naţională la România - Elveţia

Captură AntenaSport

Va fi sărbătoare naţională la România – Elveţia. Energia fanilor a contat enorm în drumul României spre EURO 2024. Iar Edi Iordănescu, Nicolae Stanciu şi Ianis Hagi vor să-i răsplătească cu o victorie mare pe toţi suporterii care vor umple Arena Naţională şi cu Elveţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Va fi sărbătoare naţională la România – Elveţia! Energia fanilor a contat enorm în drumul spre EURO 2024: „Vom juca pentru ei”

Ciobănescul carpatin RONNY şi galeria Toboşarilor vor da tonul scandărilor şi la sărbătoarea calificării cu peste 50 de mii de fani pe Arena Natională. „Vom juca pentru ei. O să fie o atmosferă incendiară„, a spus Florinel Coman.

Suntem obligaţi faţă de ei. Mă simt foarte apăsat de această responsabilitate în faţa lor pentru că ştiu că au aşteptări mari şi îmi doresc cu toată puterea să-i bucurăm„, a spus şi Edi Iordănescu.

„Pentru atâta lume care vine la stadion merită asta„, a declara şi Marius Marin.

A mers şi un pahar de vin la meniul de calificare din Ungaria. „Ne-am bucurat împreună, am luat cina împreună, am băut un pahar de vin şi am sărbătorit„, a mai spus Edi Iordănescu.

Reclamă
Reclamă 4

„Am avut o masă în care am stat cu toţii„, a mai spus Florinel Coman.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:38

„E regele nostru, icoana noastră!” Bănel Nicoliţă a răbufnit când a auzit că Gică Hagi este criticat: „M-am săturat de cârcotaşi”

15:36

Anglia – Slovenia și Danemarca – Serbia LIVE TEXT (22:00)! Luptă strânsă pentru calificarea în „optimile” EURO 2024

15:28

Franţa – Polonia şi Olanda – Austria LIVE TEXT (19:00). Lupta pentru optimi se dă între Austria şi Polonia

15:15

VIDEODenis Drăguș a fost prezentat oficial de Trabzonspor! Turcii i-au pregătit un video de senzație românului!

14:50

Real Madrid a rămas fără căpitan! Nacho Fernandez s-a despărţit, după 23 de ani, de „galactici”. Mesaj de adio impresionant

14:20

Spaniolii trag un semnal de alarmă înainte de Slovacia – România: „Este o alertă serioasă de blat!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și