Închide meniul

Bernadette Szocs aşteaptă calificarea la Jocurile Olimpice, după Campionatele Mondiale pe echipe: „Asiaticele se feresc de noi”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 februarie 2024, 15:51

Bernadette Szocs aşteaptă calificarea la Jocurile Olimpice, după Campionatele Mondiale pe echipe: „Asiaticele se feresc de noi

Bernadette Szocs aşteaptă calificarea la Jocurile Olimpice, după Campionatele Mondiale pe echipe

Echipa de tenis de masă a României - sportsnet.ro

Bernadette Szocs aşteaptă calificarea la Jocurile Olimpice 2024, care poate veni în urma Campionatelor Mondiale de tenis de masă pe echipe, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a ajuns în optimile competiţiei şi mai are nevoie de o victorie pentru a obţine biletele pentru Paris. Tricolorele au terminat Grupa 7 cu maximum de puncte şi aşteaptă tragerea la sorţi de marţi, pentru a-şi afla adversara pentru sferturi.

Bernadette Szocs aşteaptă calificarea la Jocurile Olimpice, după Campionatele Mondiale pe echipe

„A fost un meci mai greu pentru mine, pentru că nu am reuşit să câştig de data asta cu 3-0, dar cel mai important e că am câştigat pe echipe şi că am câştigat toate meciurile. Toate am fost în formă bună şi suntem pregătite pentru următoarele meciuri.

Suntem pregătite pentru orice obstacol. E bine că avem o zi liberă, ne vom antrena, vin meciurile mai grele. Suntem unite, suntem o echipă omogenă, ne completăm şi aducem victorii. Portura de favorite ne obligă, toate asiaticele se feresc de noi. Presiunea ne face mai bune”, a spus Bernadette, pentru sportsnet.ro.

Interviu Sportsnet.ro

România, în optimile Campionatelor Mondiale de tenis de masă pe echipe

Selecţionata feminină a României s-a calificat direct în optimile de finală ale Campionatelor Mondiale de tenis de masă pe echipe de la Busan (Coreea de Sud), luni, după ce a învins Serbia cu 3-1 în ultimul său meci din Grupa a 7-a.

Reclamă

România a câştigat grupa cu victorii pe linie, 3-0 cu Suedia, 3-0 cu Canada, 3-1 cu Singapore şi 3-1 cu Serbia.

Meciul jucat contra Serbiei a fost mai dificil decât era de aşteptat, cea mai bună jucătoare a României, Bernadette Szocs, fiind condusă cu 2-1 la seturi de Sabina Surjan, care ameninţa să restabilească egalitatea (2-2). În cele din urmă, Bernie s-a mobilizat şi a întors scorul, câştigând cu 3-2, iar acest punct a parafat victoria tricolorelor.

Szocs a obţinut două victorii, 3-0 (11-8, 11-4, 11-7) cu Tijana Jokic şi 3-2 (12-10, 8-11, 10-12, 11-6, 11-5) cu Surjan, celălalt punct al tricolorelor fiind adus de Andreea Dragoman, 3-1 (11-6, 11-6, 5-11, 11-8). Punctul Serbiei a fost adus de Izabela Lupulesku, victorioasă cu 3-1 (4-11, 11-9, 12-10, 11-4) în faţa Elenei Zaharia.

Reclamă 4 / 0/3

România ocupă primul loc, cu 8 puncte (4 jocuri), urmată de Suedia, 5 puncte (3 j), Singapore, 4 p (3 j), Serbia, 4 p (3 j), Canada, 3 p (3 j).

Lotul feminin este format din Bernadette Szocs, Elizabeta Samara, Andreea Dragoman, Adina Diaconu, Elena Zaharia, antrenorii Viorel Filimon, Mihaela Şteff şi kinetoterapeutul Petruţ Ghiţă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și