Închide meniul

WTT Star Contender Ljubljana 2024 e live în AntenaPLAY (11-16 iunie). 4 români, pe tabloul principal

Publicat: 6 iunie 2024, 16:50

Reclamă
WTT Star Contender Ljubljana 2024 e live în AntenaPLAY (11-16 iunie). 4 români, pe tabloul principal

WTT Star Contender Ljubljana 2024 e live în AntenaPLAY (11-16 iunie)

Eliza Samara, în timpul unui turneu - Profimedia Images

Turneul de tenis de masă WTT Star Contender Ljubljana 2024 se va disputa în perioada 11-16 iunie şi va fi transmis în exclusivitate în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe tablourile principale ale competiţiei se află patru români, Eliza Samara, Adina Diaconu, Andreea Dragoman şi Ovidiu Ionescu. De asemenea, în calificări, mai avem doi reprezentanţi ai României, Ioana Sîngeorzan şi Eduard Ionescu.

WTT Star Contender Ljubljana 2024 e live în AntenaPLAY (11-16 iunie)

La competiţia din Slovenia vor lua parte şi alţi jucători de top din circuitele masculine şi feminine, precum Felix Lebrun, Hugo Calderano, Timo Boll, Hina Hayata, Shin Yubin (cea care a bătut-o pe Szocs la Chongqing), Mima Ito sau Adriana Diaz.

Câştigătorii turneului WTT Star Contender Ljubljana 2024 vor încasa 10.000 de dolari şi 600 de puncte, finaliştii vor pune mâna pe 7.500 de dolari şi 420 de puncte, iar semifinaliştii, 4.000 de dolari şi 210 puncte.

Premiile totale pentru care luptă jucătorii sunt de 250.000 de dolari.

Reclamă
Reclamă 4

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1, Formula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, tenis de masa, inot, Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA și box. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an.

Reclamă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:59

FotoAtmosferă de senzație la Slovacia – România! Fanii naționalei au făcut spectacol încă de la intonarea imnului!

18:54

LIVE TEXTSlovacia – România 0-0. „Tricolorii”, asalt spre calificarea în „optimile” EURO 2024. Clasamentul în timp real

18:52

Ucraina – Belgia 0-0. Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

18:32

„Plecăm cu un singur gând!” Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Promisiune uriașă pentru fani

18:23

Dan Şucu a bătut palma cu un jucător al României de la EURO 2024! Fotbalistul care şi-a dat acordul să semneze cu Rapid

18:18

Ianis Hagi, reacţie imediată după ce a aflat că este titular cu Slovacia: „Vom sărbători la finalul meciului!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și