Închide meniul

Adrian Mutu, spectator de lux la Transylvania Open 2021! „Briliantul” a venit să o încurajeze pe Simona Halep în semifinala cu Marta Kostyuk

Dragoș Vasile Publicat: 30 octombrie 2021, 17:51

Reclamă
Adrian Mutu, spectator de lux la Transylvania Open 2021! „Briliantul a venit să o încurajeze pe Simona Halep în semifinala cu Marta Kostyuk

Adrian Mutu, spectator de lux la meciul Simona Halep – Marta Kostyuk

Hepta

Adrian Mutu, spectator de lux la meciul Simona Halep – Marta Kostyuk

Adrian Mutu este prezent la Cluj-Napoca pentru Transylvania Open 2021. Fan al Simonei Halep, „Briliantul” nu a ratat ocazia de a o vedea în acțiune pe „Simo”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, fostul antrenor de la FC U Craiova 1948 s-a aflat în tribune la semifinala Simonei cu Marta Kostyuk pentru a o încuraja pe campioana noastră, care luptă pentru prima finală din 2021.

Adrian Mutu, spectator de lux la meciul Simona Halep – Marta Kostyuk
Adrian Mutu, spectator de lux la meciul Simona Halep – Marta Kostyuk

„La acest nivel e foarte important serviciul. Să sperăm că voi putea să servesc în continuare aşa pentru că este foarte important. Mă bucur că îi am în echipa mea. Sunt persoane minunate. Mă ajută să cred în mine. Când zâmbeşti mereu, joci din ce în ce mai bine. Le mulţumesc”, a spus Simona Halep, la interviul de pe teren, imediat după finalul partidei cu Jaqueline Cristian.

Dan Petrescu, gata de orice „sacrificiu” pentru a intra la Transylvania Open 2021

Nu doar Adrian Mutu este pasionat de tenis. Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, anunța că vrea să fie cu ochii pe Simona Halep și Emma Răducanu la Transylvania Open 2021. Tehnicianul campioanei României își dorea cu orice preț să ajungă la turneul WTA organizat la Cluj.

„Ne-am obișnuit fără fani în tribune, am mai stat un an. Mă gândeam să-mi fac o intrare ca ziarist (n.r la Transylvania Open). Să nu mă filmați.

Reclamă

Aș vrea să merg, poate sunt lăsat, că sunt cetățean de onoare al Clujului. Îmi pun mască, stau cuminte. Chiar vreau să o văd pe Emma. Pe Simona am văzut-o de foarte multe ori, dar pe Emma niciodată”, a spus Dan Petrescu după CFR Cluj – Sepsi 2-0.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și