Închide meniul

Apropiaţii Simonei Halep sunt revoltaţi: „Vor să o umilească intenţionat”

Bogdan Stănescu Publicat: 12 august 2023, 12:49

Reclamă
Apropiaţii Simonei Halep sunt revoltaţi: „Vor să o umilească intenţionat

Apropiaţii Simonei Halep sunt revoltaţi

Simona Halep, în timpul unui meci/ Profimedia Images

Apropiaţii Simonei Halep sunt revoltaţi. Ei acuză că verdictul în cazul fostului număr 1 mondial e întârziat voit, pentru ca aceasta să iasă din clasament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ultimul Grand Slam al anului, cel de la US Open, Simona Halep ar urma să dispară din clasamentul WTA.

Apropiaţii Simonei Halep sunt revoltaţi: „Vor să o umilească intenţionat”

Planul lor pare să fie acesta, să o scoată pe Simona din clasamentul WTA. Pare că vor să o umilească intenționat, e pur și simplu o bătaie de joc pentru un fost lider mondial!”, au declarat surse din anturajul Simonei Halep pentru gsp.ro.

Simona Halep a continuat să se antreneze intens, în speranţa că va reveni în curând pe teren.

În această lună, Simona Halep a postat un clip cu ea pregătindu-se în sala de forţă. „Te aşteptăm, campioana noastră!”, „Locul tău e pe terenul de tenis” sau „Ne este dor tare de tine!” au fost doar câteva dintre comentariile internauţilor, la postarea fostului lider WTA.

Reclamă

Comunicatul Sports Resolutions

Tribunalul Sports Resolutions a emis un comunicat oficial, după ce Simona Halep încă nu şi-a aflat verdictul în procesul de dopaj. Deşi audierea a avut loc la finalul lunii iunie, verdictul întârzie să apară, astfel că instanţa a venit cu lămuriri.

La mai bine de o lună de la procesul de dopaj al Simonei Halep, instanţa a oferit un comunicat oficial, şi a transmis faptul că nu poate comenta niciun aspect cu privire la audierea româncei, şi nu a prezentat niciun motiv pentru întârzierea verdictului.

Sport Resolutions a dat însă asigurări că şi în cazul Simonei Halep, se respectă aceleaşi proceduri ca şi în cazul altor sportivi.

Reclamă 4 / 0/3

„Fiind un tribunal independent, ne aflăm în imposibilitatea de a comenta orice aspect legat de dosarele noastre, indiferent că procedurile s-au încheiat sau sunt în desfășurare. Adoptăm această abordare în privința tuturor cazurilor care ajung la noi.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze că nu vă putem furniza mai multe detalii, în acest moment”, se arată în comunicatul emis de cei de la Sports Resolutions, conform adevărul.ro.

Simona Halep a apărut pe listele de la US Open 2023

Simona Halep a apărut pe listele de la US Open 2023! Românca este în aşteptarea deciziei finale în procesul de dopaj în care este implicată din luna octombrie. Cu toate acestea, numele său a fost introdus pe listele preliminare de la Grand Slam-ul american.

Conform jurnalistului Daniel Radu, Simona Halep apare pe lista prelimnară de la US Open 2023. Vestea este una surprinzătoare, asta în contextul în care nu a apărut încă nicio decizie finală după procesul de dopaj al româncei.

Este pentru prima dată în 2023 când Simona Halep apare pe lista unui turneu, deşi statutul său a fost acelaşi din luna octombrie.

Faptul că numele româncei apare pe listele de la US Open 2023 nu garantează însă faptul că Halep va putea evolua la Grand Slam-ul american. Dacă acest fapt va deveni însă oficial, asta ar însemna că fostul lider WTA a primit un an de suspendare, după ce a fost depistată cu Roxadustat.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:21 „A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege” 23:04 Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!” 23:01 Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă 22:46 Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi 22:29 Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare 22:10 Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare 22:09 Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor 22:05 Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi 21:37 Faza serii, după ce Universitatea Craiova l-a omagiat pe Ion Oblemenco. Ce s-a întâmplat cu un tricou cu chipul legendei 21:24 NEWS ALERTDan Şucu a bătut palma cu noul antrenor al Rapidului! Când va fi făcut anunţul oficial. Lovitură de proporţii dată de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și