Închide meniul

Carlos Alcaraz a depăşit o nouă bornă înainte de US Open! Câţi bani a câştigat spaniolul la doar 20 de ani

Alex Masgras Publicat: 23 august 2023, 19:07

Reclamă
Carlos Alcaraz a depăşit o nouă bornă înainte de US Open! Câţi bani a câştigat spaniolul la doar 20 de ani

Carlos Alcaraz a depăşit o nouă bornă înainte de US Open

Carlos Alcaraz, în finala de la Cincinnati / Profimedia

Carlos Alcaraz a depăşit o nouă bornă înainte de US Open. Numărul 1 mondial a pierdut finala de la Cincinnati în faţa lui Novak Djokovic, dar a încasat 556.630 de dolari pentru faptul că a ajuns în ultimul act al turneului din Ohio.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, spaniolul de 20 de ani a devenit primul jucător din circuitul ATP născut în secolul 21 care depăşeşte borna de 20 de milioane de dolari în ceea ce priveşte câştigurile din tenis.

Carlos Alcaraz a depăşit o nouă bornă înainte de US Open!

La doar 20 de ani, Carlos Alcaraz este deja un adevărat fenomen. Dublu câştigător de Grand Slam şi numărul 1 în clasamentul ATP, spaniolul a mai atins o bornă după finala de la Cincinnati. Spaniolul are deja câştiguri de peste 20 de milioane de euro.

Alcaraz a pierdut finala de la Cincinnati în faţa lui Novak Djokovic, care s-a impus cu 5-7, 7-6(7), 7-6(4), după un meci superb care a durat 3 ore şi 50 de minute.

Pentru faptul că s-a calificat în finală, Carlos Alcaraz a primit 556.630 de dolari, în timp ce Novak Djokovic a primit 1.019.335 de dolari.

Reclamă

La US Open, campionii vor primii 3 milioane de dolari, în timp ce finaliştii vor fi recomensaţi cu 1,5 milioane de dolari, atât pe tabloul masculin de simplu, cât şi pe cel feminin de simplu.

Novak Djokovic îşi scoate pălăria în faţa lui Carlos Alcaraz: „Nu mă mai surprinde”

La finalul maratonului de la Cincinnati, Novak Djokovic a avut numai cuvinte de laudă la adresa numărului 1 mondial. Sârbul şi-a luat revanşa pentru înfrângerea din ultimul act de la Wimbledon, iar scorul în duelurile directe dintre cei doi este 2-2.

„Nu mă mai surprinde. Mă surprindea poate anul trecut sau la începutul acestui an. Nu poţi decât să îţi scoţi pălăria în faţa unui asemean tip, care joacă cu atâta maturitate şi geestionează presiunea foarte bine pentru un tânăr de 20 de ani. Nu putem să uităm cât de tânăr este.

Reclamă 4 / 0/3

Sentimentul pe care l-am avut pe teren mi-a adus aminte de duelurile cu Nadal, atunci când eram amândoi în formă maximă. Fiecare punct este o bătălie. Trebuie să câştigi fiecare puncte, indiferent de condiţii.

E grozav să împart terenul cu el. Toate meciurile pe care le-am jucat au fost lungi. Primul meci, la Madrid, a fost 7-6 în decisiv, a fost 7-6 şi aici. În meciurile de Grand Slam au fost patru şi cinci seturi. Devine din ce în ce mai tare pentru fani. Noi nu ştiu dacă ne bucurăm atât de mult. E cu siguranţă o provocare pentru amândoi”, a declarat Novak Djokovic, potrivit puntodebreak.com, la finalul meciului cu Carlos Alcaraz.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și