Închide meniul

Carlos Alcaraz s-a calificat în semifinalele de la Miami! Taylor Fritz nu a avut replică în fața liderului ATP: „E imposibil să ții pasul cu el!”

Viviana Moraru Publicat: 31 martie 2023, 10:34

Carlos Alcaraz s-a calificat în semifinalele de la Miami! Taylor Fritz nu a avut replică în fața liderului ATP: E imposibil să ții pasul cu el!”

Carlos Alcaraz s-a calificat în semifinalele de la Miami

Carlos Alcaraz/ Profimedia

  • Carlos Alcaraz s-a calificat în semifinalele de la Miami
  • Ce a declarat Taylor Fritz, după ce a fost învins categoric de liderul ATP

Carlos Alcaraz s-a calificat în semifinalele turneului de la Miami, dotat cu premii totale în valoare de 8,8 milioane de dolari, după ce l-a învins în două seturi, 6-4, 6-2, pe americanul Taylor Fritz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlos Alcaraz este deținătorul trofeului de la Miami, și încearcă să-și păstreze poziția de lider mondial, și după turneul din Florida.

Carlos Alcaraz s-a calificat în semifinalele de la Miami! Taylos Fritz nu a avut replică în fața liderului ATP

Alcaraz, care a cucerit pe 20 martie trofeul la Indian Wells, rămâne astfel în cursa pentru „Sunshine Duble”, urmând să-l înfrunte în penultimul act la Miami pe italianul Jannik Sinner, aşa cum s-a întâmplat şi la turneul din California.

Reclamă

Sinner, ocupantul locului 11 în clasamentul ATP şi finalist la Miami în 2022, a dispus miercuri în două seturi, 6-3, 6-1, de finlandezul Emil Ruusuvuori, în primul sfert de finală al competiţiei din Florida.

În cealaltă semifinală de la Miami se vor înfrunta doi reprezentanţi ai Rusiei, Daniil Medvedev şi Karen Khachanov, care au câştigat meciurile disputate joi în sferturile de finală.

Reclamă

Imediat după ce a pierdut categoric cu Carlos Alcaraz, Taylos Fritz a declarat că este imposibil să ții pasul cu liderul mondial. De asemenea, americanul susține că i-a fost mai ușor să joace împotriva lui Roger Federer sau a lui Rafael Nadal, decât împotriva lui Alcaraz.

„E imposibil să ţii pasul cu ritmul impus de Alcaraz! Am jucat împotriva Big 3 (n.r. Nadal, Djokovic, Federer) şi am putut respira mai bine decât împotriva lui Carlitos”, a declarat Fritz, după meci, conform espn.com.

Elena Rybakina este prima finalistă de la Miami Open. Va lupta pentru trofeu cu câştigătoarea meciului Sorana Cîrstea – Petra Kvitova

Jucătoarea din Kazaahstan Elena Rybakina , locul 7 WTA, este prima finalistă de la Miami Open 2023. În semifinalele turneului de categorie WTA 1000 a reuşit să o învingă pe americanca Jessica Pegula, numărul 3 mondial.

Reclamă 4 / 0/3

Rybakina este într-o formă de zile mari. Nu i-a dat nicio şansă adversarei şi s-a impus cu scorul de 7-6 (3), 6-4, într-o oră şi 51 de minute.

Elena Rybakina a obţinut prima victorie din carieră împotriva americancei Pegula. Pierduse precedentele două meciuri directe. Acum are 13 victorii la rând în circuitul WTA şi a ajuns la o performanţă remarcabilă. În 2023 a câştigat 21 dintre cele 24 de partide.

Dacă va câştiga turneul, ea va deveni a cincea jucătoare care se impune în acelaşi an la Indian Wells şi Miami Open, după Steffi Graf (1994, 1996), Kim Clijsters (2005), Victoria Azarenka (2016) şi Iga Swiatek (2022).

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Iga Swiatek, eliminată în optimile de la Miami
Tenis • 26 mart., 8:52
Iga Swiatek, eliminată în optimile de la Miami! Surpriză de proporţii în Florida. Iga a ratat Sunshine Double
Kim Clijsters, verdict în schimbul dur de replici dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
WTA • 25 mart., 12:03
Kim Clijsters, verdict în schimbul dur de replici dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Situaţia este complet diferită!”
Sorana Cîrstea, după calificarea în optimile de la Miami
Tenis • 24 mart., 21:37
Sorana Cîrstea, după calificarea în optimile de la Miami. La ce s-a gândit când a fost condusă cu 3-0 în primul set
Sorana Cîrstea - Darya Kasatkina 7-5, 6-2, în turul 3 de la Miami
Tenis • 24 mart., 18:00
Sorana Cîrstea – Darya Kasatkina 7-5, 6-2, în turul 3 de la Miami. Revenire senzaţională pentru optimile de finală