Închide meniul
VIDEO

Imagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat

Publicat: 10 mai 2024, 23:27

Reclamă
Imagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat

Imagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma

Novak Djokovic, lovit în cap / Colaj Twitter

Au apărut imagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma. Imediat după ce l-a învins pe Corentin Moutet şi s-a calificat în turul al treilea al turneului din Italia, sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liderul ATP s-a oprit să ofere autografe la finalul meciului, dar nimeni nu se aştepta la ceea ce a urmat. O sticlă care a căzut din tribună l-a lovit direct în cap pe marele campion. Acesta a căzut şi a fost ajutat de forţele de ordine să ajungă în vestiar.

Imagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma

Cineva i-a aruncat o sticlă cu apă în capul lui Novak Djokovic, când semna autografe. Acesta s-a prăbuşit. Comportament absolut dezgustător din partea oricui a făcut asta. Lumea devine un loc foarte trist„, au scris cei de la The Tennis Letter, care au făcut publice şi imaginile.

Reclamă
Reclamă 4

Imediat după s-a aflat şi ce s-a întâmpat cu exactitate. Sticla de apă i-a căzut, din greşeală, unui spectator. „Nole” a avut parte de un ghinion teribil.

Novak Djokovic a obţinut calificarea în turul trei după o victorie categorică obţinută în două seturi, scor 6-3, 6-1. S-a impus într-o oră şi 24 de minute. Djokovic a fost transportat imediat la cabinetul medical, suferind de dureri de cap. Nu a mai participat la conferinţa de presă!

Reclamă

Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus 2024

Novak Djokovic a fost desemnat sportivul anului la gala Laureus. La cea de-a 25-a ediţie a Trofeelor Laureus, tenismanul sârb a primit premiul, în urma sezonului 2023, în care a câştigat al 24-lea Grand Slam, un record. El îi succede lui Lionel Messi, câştigătorul de anul trecut.

Fotbalistul englez Jude Bellingham, care evoluează la Real Madrid, a primit premiul World Player of the Year după debutul său excepţional pentru clubul madrilen la doar 20 de ani.

La categoria feminină, spaniola Aitana Bonmati, campioană mondială şi câştigătoare a Balonului de Aur 2023, a fost aleasă sportiva anului. Echipa naţională a Spaniei, deţinătoarea Cupei Mondiale şi a Ligii Naţiunilor, a primit premiul pentru echipa anului.

În cele din urmă, gimnasta americană Simone Biles, care nu a fost prezentă, a primit trofeul Revenirea anului, în timp ce Rafael Nadal a fost premiat pentru fundaţia sa şi proiectele sale educaţionale din India şi Spania.

Lista completă a premiilor Laureus 2024:

Sportivul anului: Novak Djokovic
Sportiva anului: Aitana Bonmati
Echipa anului: Echipa de fotbal feminin a Spaniei
Jucătorul anului: Jude Bellingham
Revenirea anului: Simone Biles

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

20:30

LIVE TEXTFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

20:20

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele de start

20:20

Florinel Coman, pentru prima dată titular la noua echipă! Debut cu ghinion pentru „Mbappe”

20:05

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și