Închide meniul
VIDEO

Momente de panică la Brisbane! Al doilea cel mai periculos şarpe veninos, pe teren la meciul lui Dominic Thiem

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 decembrie 2023, 13:20

Momente de panică la Brisbane! Al doilea cel mai periculos şarpe veninos, pe teren la meciul lui Dominic Thiem

Momente de panică la Brisbane

Al doilea cel mai periculos şarpe veninos, pe teren la meciul lui Dominic Thiem / Colaj Instagram

Au fost momente de panică în calificările turneului de la Brisbane. Meciul lui Dominic Thiem a fost întrerupt după ce pe teren a fost văzut al doilea cel mai periculos şarpe veninos. După reluarea partidei, austriacul aflat pe locul 98 ATP a reuşit o revenire spectaculoasă şi a obţinut in extremis victoria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul campion de la US Open, Dominic Thiem, a fost nevoit să se lupte cu doi adversari australieni în primul tur al calificărilor pentru Brisbane International, un şarpe veninos obligând suspendarea jocului, relatează The Guardian.

Momente de panică la Brisbane! Al doilea cel mai periculos şarpe veninos a întrerupt meciul lui Dominic Thiem

Fostul număr 3 mondial l-a avut ca adversar, sâmbătă, pe tânărul australian James McCabe, austriacul pierzând primul set cu 2-6. Însă revenirea de succes a jucătorului de 30 de ani a fost întreruptă când fanii au văzut un şarpe.

Personalul de securitate a fost chemat, iar arbitrul a fost nevoit să oprească temporar jocul atunci când şarpele s-a strecurat pe Show Court 2. În cele din urmă, un lucrător în domeniu a capturat reptila – un şarpe maro de 50 cm – şi a scos-o din sală, permiţând reluarea jocului după 40 de minute, potrivit news.ro.

Reclamă

Şarpele brun de est ar fi al doilea cel mai periculos la nivel mondial, anunţă The Sun. Dacă nu sunt tratate, victimele pot muri în decurs de 30 de minute. Muşcăturile fatale au devenit rare în Australia, după introducerea unui program naţional. În medie, anual două persoane îşi pierd viaţa din cauza muşcăturii şarpelui brun.

Thiem a salvat trei mingi de meci la 3-5 în setul al doilea, înainte de a câştiga cu 7-6 (7-4) şi de a forţa un decisiv pe care l-a câştigat cu 6-4.

Eu iubesc foarte mult animalele, mai ales pe cele exotice„, a spus Thiem. „Dar au spus că era un şarpe foarte veninos şi că era aproape de teren, aşa că era o situaţie foarte periculoasă. Este ceva ce nu mi s-a mai întâmplat niciodată şi este ceva ce cu siguranţă nu voi uita niciodată„, a declarat fostul nr. 3 mondial reporterilor, după meci.

Reclamă 4 / 0/3

Dominic Thiem trebuie acum să câştige un alt meci de calificare pentru a ajunge pe tabloul principal la Brisbane.

De asemenea, el trebuie să joace în calificările pentru Australian Open.

Novak Djokovic a răbufnit la finalul anului!

Novak Djokovic a răbufnit la finalul anului! La final de an, ATP şi WTA premiază laureaţii anului. În 2023, Darren Cahill, antrenorul lui Jannik Sinner şi fostul antrenor al Simonei Halep, a primit titlul de antrenorul anului.

Novak Djokovic a câştigat alături de Goran Ivanisevic trei turnee de Grand Slam, Turneul Campionilor şi a ajuns în finala de la Wimbledon şi a terminat anul pe primul loc în clasamentul ATP. Chiar şi în aceste condiţii, sârbul a spus, în mod ironic, că sunt şanse mici ca premiul să îi revină antrenorului său chiar şi în cazul în care vor cuceri toate cele patru turnee de Grand Slam anul viitor:

Felicitări lui Darren și Simone pentru un sezon grozav cu Jannik. Goran, cred că trebuie să câștigăm toate cele patru turnee de Grand Slam anul viitor pentru ca tu să fii (doar poate) considerat antrenorul anului. Încheierea anului ca numărul 1, câștigarea a trei turnee de Grand Slam, a Turneului Campionilor și a face istorie în acest sport nu este suficient, dragul meu antrenor”, a scris Novak Djokovic, pe Instagram.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și