Închide meniul

Novak Djokovic a răbufnit la finalul anului! Decizia ATP care l-a nemulţumit: „Poate doar aşa o să fii luat în considerare”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 14 decembrie 2023, 17:34

Novak Djokovic a răbufnit la finalul anului! Decizia ATP care l-a nemulţumit: „Poate doar aşa o să fii luat în considerare

Novak Djokovic a anunţat obiectivul principal din 2024:

Novak Djokovic, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Novak Djokovic a răbufnit la finalul anului! La final de an, ATP şi WTA premiază laureaţii anului. În 2023, Darren Cahill, antrenorul lui Jannik Sinner şi fostul antrenor al Simonei Halep, a primit titlul de antrenorul anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Munca australianului alături de jucătorul italian a fost apreciată în 2023. Cu toate acestea, Novak Djokovic a fost nemulţumit, fiind de părere că antrenorul său, Goran Ivanisevic, ar fi trebuit să primească premiul:

Novak Djokovic a răbufnit la finalul anului! Decizia ATP care l-a nemulţumit

Novak Djokovic i-a felicitat pe Darren Cahill, Simone Vagnozzi şi Jannik Sinner, dar a avut o replică ironică pentru ATP.

Novak Djokovic a câştigat alături de Goran Ivanisevic trei turnee de Grand Slam, Turneul Campionilor şi a ajuns în finala de la Wimbledon şi a terminat anul pe primul loc în clasamentul ATP. Chiar şi în aceste condiţii, sârbul a spus, în mod ironic, că sunt şanse mici ca premiul să îi revină antrenorului său chiar şi în cazul în care vor cuceri toate cele patru turnee de Grand Slam anul viitor:

„Felicitări lui Darren și Simone pentru un sezon grozav cu Jannik. Goran, cred că trebuie să câștigăm toate cele patru turnee de Grand Slam anul viitor pentru ca tu să fii (doar poate) considerat antrenorul anului. Încheierea anului ca numărul 1, câștigarea a trei turnee de Grand Slam, a Turneului Campionilor și a face istorie în acest sport nu este suficient, dragul meu antrenor”, a scris Novak Djokovic, pe Instagram.

Reclamă

Premiul se acordă din 2016. În 2018, Marian Vajda, cel care îl antrena pe sârb la vremea respectivă, a fost desemnat antrenorul anului.

Nick Kyrgios şi Boris Becker, în „război” deschis

Nick Kyrgios şi Boris Becker sunt în „război” deschis. Cei doi au avut un schimb incredibil de replici. Totul după ce australianul a făcut declaraţii surprinzătoare, în care a ţinut să afirme că Becker nu ar fi avut nicio şansă în faţa lui Novak Djokovic.

Reclamă 4 / 0/3

„Rebelul” tenisului mondial a făcut o comparaţie între tenisul care se juca în urmă cu trei decenii, când Becker câştiga pe bandă rulantă.

„L-am văzut pe Boris Becker jucând și nu spun că nu a fost bun la vremea lui, dar nu ar fi atât de bun acum. Pe vremea lui a servit cu 197 sau 200 de kilometri pe oră și acum servim cu 220 km/h. Acum Djokovic te mănâncă de viu. Cu toate acestea, Lleyton Hewitt l-a distrus pe Pete Sampras jucând așa. Dacă oricare dintre ei ar face-o aşa acum, Djokovic i-ar mânca de vii”, a spus Kyrgios pentru „The Athletic”.

Replica lui Boris Becker nu s-a lăsat mult aşteptată. Fostul lider ATP, deţinător al şase trofee de Grand Slam, i-a răspuns dur australianului pe reţelele sociale.

„Nick a făcut multă gălăgie în ultima vreme, când vorbește despre un sport pe care se pare că îl urăște? Nick nu a câștigat niciodată un Grand Slam ca jucător sau antrenor (n.r. are unul la dublu), așa că de unde îi vine credibilitatea? Încearcă să compare generațiile…

Laver împotriva lui Federer, Borg împotriva lui Nadal, Sampras împotriva lui Djokovic? Ca să nu vorbim despre McEnroe, Connors, Lendl, Agassi, Courier, Edberg, Wilander, Kuerten, Bruguera, Rafter, Hewitt și mulți alții… Du-te să vorbeşti despre tenis pe OnlyFans”, a scris Becker pe contul personal de Twitter.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și