Închide meniul

Nick Kyrgios a răbufnit în scandalul momentului din tenisul mondial! "Câţi ani aş fi fost eu suspendat dacă eram în locul lui Djokovic?"

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 septembrie 2020, 6:54

Nick Kyrgios a răbufnit în scandalul momentului din tenisul mondial! "Câţi ani aş fi fost eu suspendat dacă eram în locul lui Djokovic?"

Profimediaimages

Nick Kyrgios, atac la Novak Djokovic

  • Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open
  • Sârbul a lovit un arbitru de linie
  • Reacţie vehementă a lui Nick Kyrgios

Jucătorul aflat pe locul 40 ATP este convins că ar fi avut mult mai mult de suferit dacă ar fi avut o reacţie asemănătoare cu cea avută de liderul mondial. Kyrgios a lansat chiar şi un sondaj pe contul său de Twitter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nick Kyrgios continuă "războiul" cu Novak Djokovic

"Gândiţi-vă că eram eu implicat în acest incident şi că loveam un copil de mingi în gât. Oare câţi ani m-ar fi suspendat?", a transmis Nick. Acesta le-a dat fanilor săi şi variante de răspuns: "5?", "10?" şi "20?". În mai puţin de 10 ore au fost 140.000 de oameni care au votat. 50% dintre aceştia au ales suspendarea cea mai drastică.

Reclamă

Unul dintre cei care au reacţionat a fost Tommy Paul. Americanul aflat pe locul 58 în clasamentul general a tranmis: "Acum te-am fi scos din închisoare!"

Reclamă

Descalificat de la US Open după ce a lovit cu mingea un arbitru de linie, Novak Djokovic nu este în cele mai bune relaţii cu Nick Kyrgios. Australianul l-a atacat imediat după Adria Tour, când numărul 1 ATP s-a infectat cu Covid-19.

Mă rog pentru toți cei care au Covid-19. Nu mai spuneți că doar eu fac lucruri iresponsabile sau stupide. Asta le întrece pe toate.

A fost o decizie absurdă când s-a hotărât organizarea acestei competiții. Multă sănătate, băieți! Totuşi, asta se întâmplă atunci când ignori toate protocoalele. Ceea ce se întâmplă nu este o glumă”, a scris Kyrgios pe Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: "Te iubesc"
ATP • 27 mart., 11:25
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: „Te iubesc”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells
ATP • 23 mart., 21:52
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells! Posibil duel „de foc” cu Rafael Nadal
Novak Djokovic a fost eliminat incredibil de la Indian Wells
ATP • 12 mart., 9:34
Novak Djokovic a fost eliminat incredibil de la Indian Wells! Liderul ATP, învins de un italian de 20 de ani. Eşec fără precedent
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
ATP • 10 mart., 13:12
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal