Închide meniul

Nick Kyrgios sare în apărarea lui Carlos Alcaraz: „Cui naiba îi pasă?”. Gestul numărului 1 ATP a împărţit fanii

Alex Masgras Publicat: 12 august 2023, 17:39

Reclamă
Nick Kyrgios sare în apărarea lui Carlos Alcaraz: „Cui naiba îi pasă?. Gestul numărului 1 ATP a împărţit fanii

Nick Kyrgios sare în apărarea lui Carlos Alcaraz

Carlos Alcaraz, în timpul meciului cu Tommy Paul de la Toronto / Profimedia

Nick Kyrgios sare în apărarea lui Carlos Alcaraz. Numărul 1 ATP a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1000 de la Toronto de americanul Tommy Paul (14 ATP).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Semifinalist în acest an la Australian Open, Tommy Paul s-a impus cu 6-3, 4-6, 6-3, după 2 ore şi 21 de minute de joc.

Nick Kyrgios sare în apărarea lui Carlos Alcaraz: „Cui naiba îi pasă?”. Gestul numărului 1 ATP a împărţit fanii

Deranjat de prestaţia sa, imediat după ce a pierdut primul set al partidei de la Toronto, Carlos Alcaraz a dat cu racheta de pământ, înainte de a se aşeza pe bancă. Chiar dacă regulamentul nu permite acest lucru, spaniolul a scăpat fără avertisment din partea arbitrului de scaun.

Cu toate acestea, gestul său a fost criticaţi de mai mulţi fani, care s-au întrebat ce s-ar fi întâmplat dacă în locul tânărului de 20 de ani ar fi fost alţi jucători precum Novak Djokovic sau Nick Kyrgios.

În această dezbatere a intrat chiar jucătorul australian. Kyrgios a fost activ pe reţelele sociale în ultima perioadă, după ce nu a putut participa la turnee din cauza accidentărilor. Recent, ATP a anunţat că acesta nu va merge nici la US Open.

Reclamă

Nick Kyrgios nu a fost de acord cu criticile venite din partea anumitor fani şi crede că gestul lui Alcaraz i-a scos la iveală latura umană:

„Cui naiba îi pasă? Tipul ăsta va căra tenisul în spate în următorii 10 ani. E foarte bine că a arătat că e om. E frustrat că jocul său nu se ridică la standardele sale. Ar trebui să începem să dăm avertismente arbitrilor de scaun”, a scris Nick Kyrgios, pe contul său de Twitter.

Tommy Paul îl va întâlni pe Jannik Sinner în semifinalele de la Toronto

În acest moment, Tommy Paul îl conduce cu 2-1 pe Carlos Alcaraz în ceea ce priveşte duelurile directe. Americanul a câştigat şi duelul din urmă cu un an, tot la Rogers Cup. Turneul masculin s-a desfăşurat în 2022 la Montreal. Singura victorie a spaniolului a venit în luna martie a acestui an, la un alt turneu ATP Masters 1000, la Miami.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru un loc în finala de la Toronto, Tommy Paul îl va întâlni pe italianul Jannik Sinner (8 ATP). Acesta a trecut în sferturi de veteranul Gael Monfils, scor 6-4, 4-6, 6-3, după 2 ore şi 24 de minute de joc. Aceasta va fi a treia partidă dintre Paul şi Sinner şi prima pe hard. Duelul pe zgura de la Madrid a fost câştigată de italian, în timp ce confruntarea de pe iarba de la Eastbourne a fost câştigată de Paul. În ambele meciuri a fost nevoie de set decisiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și