Închide meniul

Nick Kyrgios şi Boris Becker, în „război” deschis! Schimb incredibil de replici: „Du-te să vorbeşti despre tenis pe OnlyFans!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 decembrie 2023, 12:58

Nick Kyrgios şi Boris Becker, în „război deschis! Schimb incredibil de replici: „Du-te să vorbeşti despre tenis pe OnlyFans!

Nick Kyrgios şi Boris Becker, în "război" deschis

Nick Kyrgios şi Boris Becker / Colaj Profimediaimages

Nick Kyrgios şi Boris Becker sunt în „război” deschis. Cei doi au avut un schimb incredibil de replici. Totul după ce australianul a făcut declaraţii surprinzătoare, în care a ţinut să afirme că Becker nu ar fi avut nicio şansă în faţa lui Novak Djokovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Rebelul” tenisului mondial a făcut o comparaţie între tenisul care se juca în urmă cu trei decenii, când Becker câştiga pe bandă rulantă.

Nick Kyrgios şi Boris Becker, în „război” deschis

L-am văzut pe Boris Becker jucând și nu spun că nu a fost bun la vremea lui, dar nu ar fi atât de bun acum. Pe vremea lui a servit cu 197 sau 200 de kilometri pe oră și acum servim cu 220 km/h. Acum Djokovic te mănâncă de viu. Cu toate acestea, Lleyton Hewitt l-a distrus pe Pete Sampras jucând așa. Dacă oricare dintre ei ar face-o aşa acum, Djokovic i-ar mânca de vii„, a spus Kyrgios pentru „The Athletic”.

Replica lui Boris Becker nu s-a lăsat mult aşteptată. Fostul lider ATP, deţinător al şase trofee de Grand Slam, i-a răspuns dur australianului pe reţelele sociale.

Nick a făcut multă gălăgie în ultima vreme, când vorbește despre un sport pe care se pare că îl urăște? Nick nu a câștigat niciodată un Grand Slam ca jucător sau antrenor (n.r. are unul la dublu), așa că de unde îi vine credibilitatea? Încearcă să compare generațiile…

Reclamă

Laver împotriva lui Federer, Borg împotriva lui Nadal, Sampras împotriva lui Djokovic? Ca să nu vorbim despre McEnroe, Connors, Lendl, Agassi, Courier, Edberg, Wilander, Kuerten, Bruguera, Rafter, Hewitt și mulți alții… Du-te să vorbeşti despre tenis pe OnlyFans„, a scris Becker pe contul personal de Twitter.

Nick Kyrgios a anunţat de curând că şi-a făcut cont pe OnlyFans. Jucătorul australian de tenis a dezvăluit ce conţinut urmează să posteze pe site-ul respectiv.

Reclamă 4 / 0/3

”A fost la mintea cocoșului să îmi lansez un cont OnlyFans”, a precizat Kyrgios, anunţând că va dezvălui în conţinutul pe care îl va publica pe platforma respectivă ”toate părțile marii mele personalități”.

Nick Kyrgios surprinde: „Nu am chef să mai joc tenis”

Nick Kyrgios a declarat că este „obosit” şi că nu mai vrea să joace tenis, în timp ce continuă să se recupereze după o accidentare, scrie BBC.

Australianul în vârstă de 28 de ani a ratat toate cele patru turnee majore din 2023 din cauza unor accidentări la încheietura mâinii, la genunchi şi la picior.

Sâmbătă, Kyrgios a declarat că nu va participa la Australian Open din ianuarie din cauza problemelor legate de accidentare.

Dacă ar fi după mine, nu prea vreau să mai joc, ca să fiu sincer”, a declarat Kyrgios, la podcastul On Purpose with Jay Shetty.

Trebuie să (n.r.: continui să joc). Mai am atât de multe de oferit, dar, în ce mă priveşte, nu am chef să mai joc”, a declarat Kyrgios.

Dar, în ianuarie, s-a retras de la Australian Open din cauza unei accidentări la genunchi, înainte de a fi operat. A ratat apoi Openul Franţei din cauza unei accidentări la picior şi Wimbledon cu o problemă la ligamentele încheieturii mâinii, care l-a obligat să renunţe şi la US Open. De atunci, campionul de dublu de la Australian Open 2021 a fost operat la încheietura mâinii, dar, după ce a ieşit din clasamentul mondial, a declarat că este „epuizat” de procesul de recuperare continuă.

Reclamă

Sunt obosit. Am suferit trei operaţii până acum. Am doar 28 de ani, mi-am dorit întotdeauna să am o familie şi să nu mai am dureri. Când mă ridic, nu pot să merg fără să mă doară. Este o muncă grea”, a spus el.

Kyrgios a jucat un singur meci în circuitul ATP în acest an, pierdut în faţa chinezului Yibing Wu, numărul 64 mondial, la Stuttgart, în iunie.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și