Închide meniul

Novak Djokovic are emoţii la Turneul Campionilor! Sârbul nu depinde de el pentru calificarea în semifinalele de la Torino

Alex Masgras Publicat: 15 noiembrie 2023, 15:04

Reclamă
Novak Djokovic are emoţii la Turneul Campionilor! Sârbul nu depinde de el pentru calificarea în semifinalele de la Torino

Novak Djokovic are emoţii la Turneul Campionilor

Novak Djokovic, în meciul cu Jannik Sinner de la Turneul Campionilor 2023 / Profimedia

Novak Djokovic are emoţii la Turneul Campionilor! Numărul 1 ATP a pierdut al doilea meci de la Torino în trei seturi în faţa italianului Jannik Sinner, iar acum are emoţii în ceea ce priveşte calificarea în careul de aşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jannik Sinner s-a impus la capătul unui meci fantastic, de peste trei ore. Italianul a câştigat disputa cu Novak Djokovic cu 7-5, 6-7, 7-6.

Novak Djokovic are emoţii la Turneul Campionilor!

Grupa Verde de la Turneul Campionilor este extrem de disputată, după victoria lui Jannik Sinner de marţi seară în faţa lui Novak Djokovic. Italianul s-a impus cu 2-1 la seturi, iar calculele în această grupă în ceea ce priveşte jucătorii care se vor califica în semifinale sunt complicate.

Djokovic are o victorie şi o înfrângere la Torino, ambele în trei seturi. El a ajuns astfel în situaţia complicată de a nu depinde de el în privinţa calificării în careul de aşi. În ultimul meci, el îl va întâlni pe Hubert Hurkacz, cel care îl va înlocui pe Stefanos Tsitsipas, retras din cauza unei accidentări. Chiar şi în cazul unei victorii, Djokovic trebuie să aştepte deznodămânul meciului Jannik Sinner – Holger Rune.

O victorie în două seturi în faţa lui Hurkacz nu va fi suficientă pentru Djokovic. Dacă Rune îl va învinge pe Sinner în trei seturi, atunci între Djokovic, Rune şi Sinner va fi egalitate perfectă, cei doi jucători calificaţi urmând să fie stabiliţi în funcţie de procentajul de game-uri câştigate.

Reclamă
Reclamă

O victorie în trei seturi a lui Djokovic în faţa polonezului îi va da şi mai multe emoţii, deoarece sârbul va fi eliminat în cazul unei victorii în două seturi a lui Holger Rune.

Scenariile în privinţa calificării în semifinalele Turneului Campionilor din Grupa Verde

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Va redeveni Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:54

Pierdere uriaşă pentru PAOK! Probleme pentru Răzvan Lucescu înaintea meciului cu Volos

22:35

Mihai Pintilii a analizat adversarele FCSB-ului din Europa League! Verdictul antrenorului secund: „Sunt echipe puternice!”

22:30

LIVE TEXTOţelul – Dinamo 1-1. Meci echilibrat la Galaţi! Echipa lui Dorinel Munteanu a cerut penalty

22:21

Dorinel Munteanu „a luat foc” în Oţelul – Dinamo! Nu s-a putut controla şi şi-a luat de guler jucătorul

21:54

Mihai Stoica are încredere în Octavian Popescu! Mesaj superb despre „perla” lui Gigi Becali: „Va străluci din nou!”

21:33

Mihai Stoica, semnal de alarmă înainte de debutul lui Daniel Bîrligea la FCSB: „Am mari temeri, nu ştiu dacă poate!”

1 VIDEOCharles Leclerc şi Lando Norris, cei mai rapizi în antrenamentele din Singapore! Cursa e duminică (14:45, Antena 1 şi AntenaPLAY) 2 FotoAdrian Şut, mesaj emoţionant pentru soţia lui: „Îţi mulţumesc pentru tot!”. Bianca a reacţionat imediat 3 Monaco – Barcelona 2-1, în meciul serii din Champions League! Atletico, victorie în minutul 90! Toate rezultatele 4 Milionarul convins de Gică Hagi să investească la Farul a rupt tăcerea: „Nu îmi place fotbalul”. Câţi bani va plăti 5 EXCLUSIVHelmut Duckadam a fost operat pe cord deschis! Prima reacţie a „Eroului de la Sevilla” 6 Gigi Becali dă un „tun” financiar de proporții la FCSB: „Cine vreodată să facă la fel ca mine?”. A făcut toate calculele
Citește și