Închide meniul

Novak Djokovic, emoţionat până la lacrimi, după ce a câştigat Turneul Campionilor! Ce a spus despre copiii lui

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 19 noiembrie 2023, 22:24

Novak Djokovic, emoţionat până la lacrimi, după ce a câştigat Turneul Campionilor! Ce a spus despre copiii lui

Novak Djokovic, emoţionat până la lacrimi, după ce a câştigat Turneul Campionilor

Novak Djokovic, cu al şaptelea trofeu cucerit la Turneul Campionilor / Profimedia

Novak Djokovic a fost emoţionat până la lacrimi, după ce a câştigat Turneul Campionilor! Sârbul a cucerit al şaptelea titlu la ATP Finals şi a scris istorie, devenind cel mai titrat jucător din această competiţie. Succesul lui Nole a fost urmărit din tribune şi de copiii săi, Stefan şi Tara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Djokovic a făcut partida perfectă în faţa lui Sinner şi şi-a luat revanşa în faţa italianului, pentru înfrângerea din faza grupelor. „Nole” s-a impus cu un dublu 6-3, după o oră şi 44 de minute de joc.

Novak Djokovic, emoţionat până la lacrimi, după ce a câştigat Turneul Campionilor!

Novak Djokovic a dezvăluit că a avut parte de o săptămână fenomenală la Torino. Alături de el a fost prezentă şi familia, iar sârbul a vorbit emoţionat despre prezenţa copiilor la finala Turneului Campionilor. Djokovic, ajuns la 36 de ani, este fericit că a reuşit să ajungă să joace în faţa lor la o vârstă la care Stefan şi Tara înţeleg fenomenul:

„Pentru mine a fost o săptămână fenomenală, per total. În ultimele două zile copiii mei au venit să mă vadă jucând. Întotdeauna am vrut să joc în fața lor. Au deja vârsta la care înțeleg ce se întâmplă. Sunt atât de încântat să fiu tatăl a doi copii superbi. Îmi dau putere”, a declarat Novak Djokovic, după finala câştigată în faţa lui Sinner, potrivit eurosport.ro.

Reclamă

Djokovic a vorbit şi despre sezonul 2023, unul dintre cele mai bune ale carierei sale. Sârbul a dezvăluit şi strategia sa în faţa lui Sinner, după ce italianul l-a învins în faza grupelor.

„Unul dintre cele mai bune sezoane pe care le-am avut în viața mea. E fenomenal să-l închei cu o victorie împotriva lui Jannik, care a jucat nemaipomenit în această săptămână. Sunt foarte mândru de această performanță. Probabil că Alcaraz și Sinner sunt cei mai buni jucători din lume, alături de mine și Medvedev. A trebuit să fac un pas în față pentru că nu pot aștepta o greșeală de la acești jucători. Am pierdut în grupe cu Jannik”, a mai spus Novak Djokovic.

Novak Djokovic a cucerit al şaptelea titlu la Turneul Campionilor 2023!

Novak Djokovic a cucerit al şaptelea titlu la Turneul Campionilor 2023! Sârbul a stabilit un nou record în această competiţie, după victoria din ultimul act în faţa lui Jannik Sinner. „Nole” şi-a luat revanşa pentru înfrângerea din faza grupelor şi s-a impus cu un dublu 6-3, după o oră şi 44 de minute de joc.

Reclamă 4 / 0/3

Cu acest succes, Djokovic a ajuns la 7 titluri la Turneul Campionilor. El l-a depăşit astfel pe Roger Federer, stabilind un nou record, fiind jucătorul cu cele mai multe titluri cucerite în această competiţie. Sinner a fost cel care i-a asigurat lui Djokovic prezenţa în semifinalele turneului. Sârbul nu mai era la mâna lui şi avea nevoie de o victorie a lui Sinner în meciul cu Rune, victorie a italianului care a şi venit.

Novak Djokovic continuă să scrie istorie la 36 de ani. Sârbul a încheiat un 2023 de excepţie, cu trei titluri de Grand Slam şi cu un nou titlu la Turneul Campionilor. După succesul din ultimul act de la Torino, „Nole” a stabilit un nou record. El l-a depăşit pe Roger Federer şi a devenit jucătorul cu cele mai multe trofee în această competiţie. În 2023, Djokovic a pus mâna pe alte şase trofee, trei dintre acestea fiind de Grand Slam.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 „Sunt antrenor de mare!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” Vezi toate știrile
Citește și