Închide meniul

Patrick Mouratoglou, mesaj clar despre Novak Djokovic! De ce îl consideră cel mai bun jucător din lume

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 iunie 2023, 20:09

Patrick Mouratoglou, mesaj clar despre Novak Djokovic! De ce îl consideră cel mai bun jucător din lume

Patrick Mouratocglou, mesaj clar despre Novak Djokovic

Novak Djokovic, în timpul unui meci / Instagram

Patrick Mouratoglou a transmis un mesaj clar despre Novak Djokovic. Antrenorul Simonei Halep consideră că sârbul este cel mai bun jucător de tenis din lume, peste rivalii Rafael Nadal şi Roger Federer, deoarece are cele mai multe titluri câştigate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic are în palmares 23 de titluri de Grand Slam. Pe ultimul şi l-a trecut în cont la Roland Garros, după victoria din finala cu Casper Ruud.

Patrick Mouratoglou, mesaj clar despre Novak Djokovic

Patrick Mouratoglou a declarat că Novak Djokovic conduce în clasamentul titlurilor câştigate, atât în ceea ce priveşte turneele de Grand Slam, cât şi în ceea ce priveşte turneele Masters.

Antrenorul francez consideră că datorită acestui clasament, Nole este cel mai bun jucător din istoria tenisului, fiind şi cel care a bifat cele mai multe săptămâni în fotoliul de lider ATP.

„Fie ne bazăm pe criterii obiective, fie pe criterii subiective (n.r. în discuția despre GOAT). Nu voi intra în cele subiective. Singurul lucru pe care are sens să ne bazăm este comparația dintre Djokovic și ceilalți (n.r. Nadal și Federer) la numărul de titluri. Îi bate momentan peste tot: și la numărul de titluri de Masters 1000 (38), la Turneul Campionilor (6), la numărul de săptămâni ca lider ATP (388).

Reclamă

Îi bate peste tot și el este cel mai bine plasat pentru a continua să câștige titluri. Discuția s-a încheiat. S-ar putea să nu fie favoritul, s-ar putea să nu fie cel care joacă cel mai mult tenis șampanie, dar…”, a declarat Patrick Mouratoglou, conform welovetennis.fr.

Novak Djokovic a dezvăluit următoarea provocare a carierei

Novak Djokovic a dezvăluit următoarea provocare a carierei, după titlul cucerit duminică la Roland Garros. Sârbul l-a învins pe Casper Ruud şi a câştigat al 23-lea titlu de Grand Slam al carierei.

Pentru Djokovic urmează acum turneul de la Wimbledon. Campionul din Serbia a declarat că nu va mai participa la alte turnee înainte de al treilea Grand Slam al anului, dar se va pregăti la Londra.

Reclamă 4 / 0/3

„Mi-ar plăcea să am o nouă şansă la New York. Mi-ar plăcea să câştig şi la Wimbledon, ceea ce e diferit, dar faptul că am câştigat ultimele patru ediţii îmi dă multă încredere. A fost mereu turneul de vis pentru mine.

Dacă se va întâmpla asta şi este un mare dacă, mi-ar plăcea să am din nou şansa de a scrie istorie la New York. Nu am putut face asta în urmă cu câţiva ani, contra lui Medvedev, dar am simţit mereu dragostea oamenilor din New York şi în ziua respectivă m-am simţit altfel. Dragostea oferită de ei m-a copleşit. Abia aştept să revin acolo”, a declarat Novak Djokovic, pentru Tennis Channel.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și