Închide meniul

Rafael Nadal a ieşit din Top 100 ATP pentru prima oară din 2003

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 12 iunie 2023, 18:50

Rafael Nadal a ieşit din Top 100 ATP pentru prima oară din 2003

Rafael Nadal a ieşit din Top 100 ATP

Rafael Nadal, la Australian Open 2023 / Hepta

Rafael Nadal a ieşit din Top 100 ATP pentru prima oară din 2003. Spaniolul nu a mai jucat din luna ianuarie, de la Australian Open, din cauza unei accidentări, neputând să îşi apere punctele câştigate în prima parte a anului 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După Roland Garros, turneu pe care l-a câştigat în urmă cu un an, Nadal a pierdut 2000 de puncte şi a ajuns pe locul 136 în clasamentul ATP.

Rafael Nadal a ieşit din Top 100 ATP pentru prima oară din 2003

Ultima oară când Rafael Nadal s-a aflat în afara primilor 100 de jucători ai lumii se întâmplă în urmă cu mai bine de 20 de ani. Spaniolul intra în Top 100 ATP în aprilie 2003, la vârsta de 16 ani.

În toată această perioadă, Rafael Nadal a cucerit 22 de trofee de Grand Slam, 14 dintre acestea la Roland Garros. În total, el a cucerit 94 de titluri şi a stat 209 săptămâni pe primul loc în clasamentul ATP.

Reclamă

Accidentat la Australian Open, Rafael Nadal nu a mai jucat din turul al doilea de la Melbourne, acolo unde a fost învins de Mackenzie McDonald. Spaniolul a anunţat înainte de Roland Garros că speră să revină pe circuit anul viitor.

Rafael Nadal, mesaj superb pentru Novak Djokovic după ce sârbul a câştigat Roland Garros 2023

Rafael Nadal i-a transmis un mesaj superb lui Novak Djokovic, după ce sârbul a câştigat Roland Garros 2023. Campionul iberic l-a felicitat pe Nole, după ce acesta a devenit cel mai titrat jucător din istoria tenisului masculin.

Novak Djokovic a câştigat cel de-al 23-lea titlu de Grand Slam din cariera sa. Sârbul a cucerit marele trofeu la Roland Garros 2023, după ce l-a învins în finală pe Casper Ruud, în trei seturi.

Reclamă 4 / 0/3

Campionul iberic, care nu a putut participa la ediţia din acest an a Openului Francez, din cauza unei accidentări, s-a arătat bucuros de reuşita sârbului.

„Rafa” a transmis faptul că în urmă cu ceva ani, titlul cu numărul 23 de Grand Slam părea ceva imposibil, însă Nole a reuşit să şi-l treacă în cont.

„Multe felicitări pentru această reuşită, Novak Djokovic! 23 era un număr care în urmă cu câţiva ani părea imposibil. Dar ai reuşit. Bucură-te de asta alături de familia şi echipa ta”, se arată în mesajul transmis de Rafael Nadal, pe contul oficial de Instagram.

După succesul înregistrat la ediţia din acest an a Openului Francez, Nole a devenit cel mai titrat jucător din istoria tenisului masculin, cu 23 de turnee de Grand Slam.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și