Închide meniul

Rafael Nadal s-a retras de la Miami Open! "Sunt trist să anunț asta" Motivul pentru care spaniolul a renunțat la turneul american

Alexandru Ivan Publicat: 16 martie 2021, 17:44

Rafael Nadal s-a retras de la Miami Open! "Sunt trist să anunț asta" Motivul pentru care spaniolul a renunțat la turneul american

profimediaimages

Rafael Nadal, debut perfect la Roland Garros

  • Rafael Nadal e pe locul 3 ATP
  • Spaniolul a participat doar la AO în 2021

Rafael Nadal a acuzat dureri de spate înainte de Australian Open. Spaniolul n-a disputat niciun meci înainte de primul Mare Șlem al anului. După ce și-a încheiat aventura la Melbourne, Nadal s-a retras de la Rotterdam și Acapulco și a refuzat să participe la Dubai. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Numărul 3 mondial n-a scăpat de problemele medicale. Rafael Nadal a anunțat că s-a retras la încă o competiție: Miami Open. 

Rafael Nadal s-a retras de la Miami Open

"Sunt trist să vă anunț că nu voi juca la Miami, un oraș pe care îl iubesc. Trebuie să mă recuperez complet și să mă pregătesc pentru sezonul pe zgură din Europa. Transmit un mesaj special pentru fanii mei din SUA și, mai ales, pentru marea comunitate vorbitoare de spaniolă din Florida, care îmi oferă întotdeauna un mare sprijin!", a anunțat Rafael Nadal pe Twitter.

Reclamă

La Australian Open, Nadal s-a oprit în sferturi. A fost eliminat de grecul Stefanos Tsitsipas după ce reușise să-și adjudece primele două seturi. Jucătorul elen a fost o revenire de senzație.

Reclamă

Miami Open a fost cucerit în 2019 de Roger Federer. Anul trecut, americanii au anulat competiția din cauza pandemiei de coronavirus. 

Turneul WTA 1000 de la Miami va avea loc între 22 martie și 4 aprilie. Novak Djokovic este singurul rămas pe tabloul principal dintre cei trei "grei". Roger Federer și-a anunțat și el retragerea. 

Sezonul european pe zgură va debuta pe 5 aprilie, cu turneele de la Marbella și Cagliari. Va urma apoi Masterul de la Monte Carlo (11-18 aprilie). 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andy Murray şi-a anunţat retragerea după ce a fost eliminat de la Miami Open!
Tenis • 26 mart., 11:40
Andy Murray şi-a anunţat retragerea după ce a fost eliminat de la Miami Open! Când pune capăt unei cariere uriaşe
Sorana Cîrstea - Danielle Collins LIVE SCORE
Tenis • 26 mart., 0:40
Sorana Cîrstea – Danielle Collins 3-6, 2-6. „Sori” a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Simona Halep, răspuns savuros la revenirea în ţară de la Miami. Mesajul transmis de jucătoarea din Constanța.
Tenis • 25 mart., 14:44
„La ce simţi că mai ai de lucrat?” Simona Halep, răspuns savuros la revenirea în ţară de la Miami. Ce a spus despre noul antrenor
Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami
Tenis • 25 mart., 8:43
Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami. Dezvăluirea româncei: „A intervenit de două ori!”
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells
ATP • 23 mart., 21:52
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells! Posibil duel „de foc” cu Rafael Nadal