Închide meniul
NEWS ALERT

Roland Garros 2021 | Stefanos Tsitsipas, prima finală de Grand Slam a carierei. L-a învins pe Alexander Zverev într-un meci maraton. Criză de nervi a germanului

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 11 iunie 2021, 19:42 / Actualizat: 11 iunie 2021, 21:41

Roland Garros 2021 | Stefanos Tsitsipas, prima finală de Grand Slam a carierei. L-a învins pe Alexander Zverev într-un meci maraton. Criză de nervi a germanului

Profimedia

Stefanos Tsitsipas l-a învins pe Alexander Zverev în semifinalele de la Roland Garros

Stefanos Tsitsipas este primul finalist de la Roland Garros 2021. Grecul l-a învins în cinci seturi pe Alexander Zverev.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roland Garros 2021 | Tsitsipas, primul finalist de la Paris

Scorul final a fost 6-3, 6-3, 4-6, 4-6, 3-6, la capătul unui meci care a durat 3 ore şi 37 de minute.

Germanul a revenit uluitor după ce a fost condus cu 2-0 la seturi. Zverev a oferit şi cel mai inedit moment al semifinalei.

El şi-a ieşit din minţi după o minge din finalul setului al treilea. Zverev a considerat că lovitura lui Tsitsipas a fost în afara terenului. Arbitrul Renauld Lichtenstein a verificat urma, dar a decis că este punct în favoarea grecului.

Reclamă

„Cum e posibil să iei decizia asta? Îmi spui că nu aveam nicio șansă să trimit așa cum trebuie? E o porcărie!”, a urlat Zverev. Imaginile au devenit virale pe Twitter.

Stefanos Tsitsipas, prima finală de Grand Slam

În vârstă de 22 de ani, Tsitsipas va juca prima sa finală de Grand Slam. Este primul grec care reuşeşte aşa ceva!

Tsitsipas ocupă locul 5 ATP şi a mai fost şi anul trecut în penultimul act la Paris. Alte două semifinale, la Australian Open ( 2019 şi 2021), erau cele mai bune performanţe ale sale la turneele majore.

Reclamă 4 / 0/3

„O să avem nevoie de camere mai mari”, au glumit cei de la Roland Garros, după ce Tsitsipas şi-a scris mesajul de la finalul partidei.

 

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și