Închide meniul

S-au stabilit grupele de la Turneul Campionilor! Dueluri „de foc” pentru Novak Djokovic şi Carlos Alcaraz

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 noiembrie 2023, 19:47

S-au stabilit grupele de la Turneul Campionilor! Dueluri „de foc pentru Novak Djokovic şi Carlos Alcaraz

S-au stabilit grupele de la Turneul Campionilor

Novak Djokovic, în timpul unui meci/ Profimedia

S-au stabilit grupele de la Turneul Campionilor. Novak Djokovic şi Carlos Alcaraz au fost distribuiţi în grupe diferite, şi vor avea parte de dueluri „de foc” pentru a obţine calificarea în semifinalele competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turneul Campionilor se va desfăşura la Torino, în perioada 12-19 noiembrie.

S-au stabilit grupele de la Turneul Campionilor

Numărul 1 mondial Novak Djokovic va fi în Grupa Roşie la Turneul Campionilor care începe duminică la Torino (Italia) şi va juca împotriva italianului Jannik Siner, grecului Stefanos Tsitsipas şi danezului Holger Rune, potrivit tragerii la sorţi.

Djokovic, campion en titre, este marele favorit, după ce a câştigat duminică trecută Masters 1.000 de la Paris, al şaselea său titlu în 2023.

Sârbul, în vârstă de 36 de ani, va urmări o a şaptea încoronare, sinonimă cu un nou record, în turneul care îi opune pe cei mai buni opt jucători ai anului din clasamentul ATP.

Reclamă

De cealaltă parte, Carlos Alcaraz, fostul lider mondial şi campionul de la Wimbledon, împarte Grupa Verde cu Daniil Medvedev, Andrey Rublev şi Alexander Zverev.

Grupele la Turneul Campionilor:

Grupa Roşie:

Reclamă 4 / 0/3
  • Novak Djokovic (Serbia)
  • Jannik Sinner (Italia)
  • Stefanos Tsitsipas (Grecia)
  • Holger Rune (Danemarca)

Grupa Verde:

  • Carlos Alacaraz (Spania)
  • Daniil Medvedev (Rusia)
  • Andrei Rublev (Rusia)
  • Alexander Zverev (Germania)

Novak Djokovic este la un alt nivel! Mentalitatea de campion a sârbului

Novak Djokovic ne-a demonstrat că este la un alt nivel, faţă de restul jucătorilor din circuit. Cel puţin când vine vorba de mentalitatea de învingător, care i-a adus 24 de titluri de Grand Slam şi 40 de trofee ale turneelor Masters.

„Este fantastic, dar este deja în urma mea. Sunt mândru de ceea ce am realizat, dar trec imediat mai departe. Din fericire sau din nefericire, acesta este modul meu de operare. Oricum, funcționează pentru mine.

Să merg mereu înainte este mentalitatea potrivită pentru mine. Atâta timp cât sunt activ, vreau să culeg victorii, vreau să joc la cel mai înalt nivel Grand Slam-urile, Masters-urile, acestea sunt cele mai valoroase turnee din circuit.

Având în vedere circumstanțele pe care le-am întâlnit în ultimele zile, trebuie să spun că această victorie este cu atât mai frumoasă și are mai multă valoare, mai ales în această etapă a carierei mele. Nici măcar nu știu unde mă aflu în cariera mea. Simt că fiecare victorie valorează dublu astăzi”, a spus Djokovic.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și