Închide meniul

Stefanos Tsitsipas şi-a schimbat răspunsul în câteva secunde! Grecul a dezvăluit cel mai important obiectiv al carierei

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 3 august 2023, 17:58

Stefanos Tsitsipas şi-a schimbat răspunsul în câteva secunde! Grecul a dezvăluit cel mai important obiectiv al carierei

Stefanos Tsitsipas şi-a schimbat răspunsul în câteva secunde

Stefanos Tsitsipas / Profimedia

Stefanos Tsitsipas şi-a schimbat răspunsul în câteva secunde! Jucătorul grec, aflat pe locul 5 ATP, se pregăteşte pentru US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului în Mexic, în cadrul turneului ATP 250 de la Los Cabos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tsitsipas a început cu dreptul turneul din Mexic, după victoria în două seturi în faţa americanului John Isner, scor 6-2, 6-4.

Stefanos Tsitsipas şi-a schimbat răspunsul în câteva secunde! Grecul a dezvăluit cel mai important obiectiv al carierei

Jurnaliştii mexicani au vorbit cu Stefanos Tsitsipas despre obiectivele sale pe termen lung, iar printre acestea se numără poziţia de lider mondial în clasamentul ATP şi câştigarea unui turneu de Grand Slam.

În ceea ce priveşte ierarhia masculină, cea mai bună clasare a lui Tsitsipas este locul 3, obţinut pentru prima oară în august 2021.

La capitolul turnee de Grand Slam, grecul nu a reuşit niciodată să se impună în vreo finală, dar a ajuns de două ori în ultimul act. Atât la Roland Garros 2021, cât şi la Australian Open 2023, el a fost învins în finală de Novak Djokovic.

Reclamă

Când a fost întrebat ce ar alege între a câştiga un turneu de Grand Slam sau a deveni lider în clasamentul ATP, Stefanos Tsitsipas a ezitat. Mai întâi a spus că vrea să câştige un Grand Slam, după care şi-a schimbat răspunsul la câteva secunde.

„Să câştig un Grand Slam”, a spus Stefanos Tsitsipas, care şi-a schimbat răspunsul după câteva secunde: „Ştiţi ceva? O să îmi schimb răspunsul. Aş prefera să fiu numărul 1 ATP. E ceva special, e dovada că ai atins cel mai înalt nivel şi e un lucru pe care îl povesti nepoţilor, că am fost cel mai bun din lume”, a declarat Stefanos Tsitsipas, potrivit eluniversal.com.

În sferturile de finală, Stefanos Tsitsipas îl va înfrunta pe Nicolas Jarry (28 ATP), jucător care conduce în întâlnirile directe cu jucătorul grec. Jarry s-a impus de două ori, în timp ce Tsitsipas s-a impus o singură dată. Ultimul meci a avut loc în luna iunie a acestui an, când Jarry a câştigat cu 7-6, 7-5 duelul din optimile de la Halle, pe iarbă.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul lui Novak Djokovic ştie cine îl poate opri pe Carlos Alcaraz la US Open: „Doar doi jucători o pot face”

Antrenorul lui Novak Djokovic ştie cine îl poate opri pe Carlos Alcaraz la US Open. Goran Ivanisevic a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui spaniolului de pe locul 1 ATP şi a vorbit despre şansele acestuia la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

În afară de Novak Djokovic, Ivanisevic crede că singurul jucător care mai poate avea o şansă în faţa spaniolului la Flushing Meadows este italianul Jannick Sinner.

Goran Ivanisevic a fost întrebat despre noua rivalitate care se conturează în tenisul mondial masculin între Carlos Alcaraz şi Jannik Sinner. Cei doi tineri au oferit deja câteva meciuri memorabile, iar Ivanisevic este de părere că italianul, pe lângă Novak Djokovic, este jucătorul care poate face faţă unui maraton împotriva spaniolului şi chiar să spere la victorie:

„Sinner este singurul care îl poate ameninţa pe Alcaraz la US Open, pe lângă Novak. Jocul lui Sinner nu i se potriveşte lui Alcaraz, au avut meciuri foarte interesante până acum.

Va fi o rivalitate interesantă (n.r. Alcaraz – Sinner). Fiecare meci dintre ei este intens. Nimeni nu poate îndura un meci de lungă durată, cu excepţia lui Djokovic şi Sinner. Cei care nu pot ţine pasul cu Alcaraz îşi fac bagajele şi pleacă acasă”, a declarat Goran Ivanisevic, pentru sportske.jutarnji.hr.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și