Închide meniul

Australian Open 2022 | Emma Răducanu, prima reacție după ce a învins-o pe Sloane Stephens. ”Am dat totul pe teren și la fel a făcut și ea. Am făcut un mare efort în ultimul set”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2022, 15:07 / Actualizat: 24 martie 2023, 21:24

Australian Open 2022 | Emma Răducanu, prima reacție după ce a învins-o pe Sloane Stephens. ”Am dat totul pe teren și la fel a făcut și ea. Am făcut un mare efort în ultimul set”

Emma Răducanu nu va participa la Transylvania Open 2022

Getty Images

Australian Open 2022 | Emma Răducanu a învins-o pe Sloane Stephens, cu 6-0, 2-6, 6-1, și ne-a adus aminte de evoluțiile de la US Open, acolo unde s-a impus fără set pierdut. Britanica o poate întâlni pe Simona Halep, în turul al treilea, dar până atunci, sărbătorește succesul uriaș de la Antipozi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Australian Open 2022 | Emma Răducanu, prima reacție după ce a învins-o pe Sloane Stephens

”Vreau să le mulțumesc celor care au rămas în tribune, apreciez susținerea lor. Am dat totul pe teren și la fel a făcut și Sloane. A fost un meci de calitate, mă bucur că am câștigat meciul în fața unei mari campioane.

Știam că vor fi schimburi lungi, că trebuie să muncesc pentru punctele mele și mă bucur că am câștigat. M-am simțit bine, nu am avut erori neforțate. M-am regrupat pentru setul al treilea. Nu cred că scorul reflectă ce s-a jucat. Am făcut un efort în ultimul set. Nu a fost ușor”, a spus Emma Răducanu, la interviul acordat pe teren.

Australian Open 2022 | Simona Halep – Emma Răducanu, posibil duel în turul 3

Dacă Emma Răducanu va trece în turul 2 de Danka Kovinic, iar Simona Halep o va învinge pe Beatriz Haddad Maia, atunci cele două se vor întâlni pentru prima oară într-un meci direct.

Simona Halep a avut cuvinte de laudă la adresa Emmei Răducanu, tânăra sportivă cu origini românești care a uimit lumea tenisului. Cu câteva zile înainte de startul Australian Open 2022, Simo a spus care va fi următoarea performanță realizată de campioana en-titre de la US Open.

Reclamă

Simona Halep, cuvinte uriașe pentru Emma Răducanu

Simona Halep crede că Emma Răducanu va fi intra curând în top 10 WTA pentru prima dată în cariera ei. Sportiva britanică a declarat în multe rânduri că o idolatrizează pe Halep.

„Tatăl ei este român şi a făcut o legătură cu asta. Mă bucur să aud că mă consideră idolul ei. Ce a făcut este impresionant. A putut câştiga acel Grand Slam fără să piardă niciun set.
La această vârstă, este incredibil. Sunt sigură că va simţi presiunea, cu toţii am simţit asta. Sunt sigură că va ajunge curând în Top 10”, a spus Simona Halep, despre Emma Răducanu, în presa din Australia.

Probleme pentru Emma Răducanu după victoria de la US Open

Cele două sportive au avut parte de începuturi de an diametral opuse. Simona Halep a câștigat turneul Melbourne Summer Set 1, după o finală cu Veronika Kudermetova, 6-2, 6-3, pe când Emma Răducanu a fost umilită de Elena Rybakina la Sydnei, 0-6, 1-6.

Reclamă 4 / 0/3

După succesul istoric de la US Open 2021, Emma Răducanu a avut o scădere de formă şi nu a mai reuşit să câştige niciun turneu. La Transylvania Open, Emma Răducanu a fost eliminată în sferturi, în timp ce la turneul de la Linz a ieşit din primul tur.

Recomandări
  • Emma Răducanu – Sloane Stephens 6-0, 2-6, 6-1
  • Emma o poate întâlni pe Simona Halep, în turul 3 de la Australian Open

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și