Închide meniul

Australian Open 2021 | Când joacă Simona Halep şi Sorana Cîrstea în turul 3 de la Australian Open. Anunţul făcut de organizatori

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 februarie 2021, 6:00

Australian Open 2021 | Când joacă Simona Halep şi Sorana Cîrstea în turul 3 de la Australian Open. Anunţul făcut de organizatori

ProfimediaImages

Simona Halep luptă pentru un loc în optimile de la Australian Open 2021

Sorana o va întâlni pe Marketa Vondrousova, iar partida se va disputa vineri dimineaţă, de la ora 02:00 (ora României). Partida se va disputa pe arena Margaret Court.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep va lupta cu Veronika Kudermetova, vineri dimineaţă, începând cu ora 10:00 (ora României). Va fi primul meci al sesiunii de seară şi se va juca pe Rod Laver Arena. 

Australian Open 2021 | Cine este adversara Simonei Halep din turul 3

Veronika Kudermetova are 23 de ani şi 1.75 metri şi este o dreptace născută la Kazan, în Rusia. 1,676,537 de dolari a adunat Veronika în întreaga carieră, în care nu a câştigat niciun turneu.

La turneele de Grand Slam, această calificare în turul 3 de la Australian Open este cea mai bună performanţă din carieră. Ea şi-a egalat astfel recordul de la Roland Garros 2019.

Veronika este într-o formă bună în 2021. Ea a ajuns în finala de la Abu Dhabi, după ce a eliminat-o pe parcurs pe Elina Svitolina. În finală, ea a fost învinsă de Aryna Sabalenka, 2-6, 2-6.

Reclamă

"Nu cred că am jucat împotriva ei, va fi o nouă provocare, o voi urmări pe întregistrări, aşa cum fac de fiecare dată când mă confrunt cu o jucătoare cu care nu m-am mai întâlnit, dar mai întâi vreau să mă recuperez după acest meci. Dacă voi la sută la sută ca azi, va fi bine", a spus Simona, la interviul de pe teren.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și