Close

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Am luat o palmă!" Radu Abramescu, dezvăluiri savuroase: "Am sărit la bătaie, a treia oară am înjurat"

De Antena Sport
Publicat: 22 ianuarie 2021, 7:48

Radu Abramescu a făcut dezvăluiri savuroase din perioada când a ajuns la Dinamo. La doar 19 ani, Abramescu a dat dovadă de tupeu în faţa unor jucători mai experimentaţi.

Reclamă

Captură AS.ro LIVE

Radu Abramescu a dezvăluit un episod savuros din perioada de la Dinamo. Coleg de cameră cu Sandu Vinereanu, Abramescu a avut un conflict cu Florentin Ermurache, unul dintre liderii echipei din acel moment. 

Reclamă

"Am stat în cameră cu Sandu Vinereanu, am luat o palmă de la Ermurache în vestiarul lui Dinamo. Asta a fost prima experienţă. Venise Ermurache din Franţa, era pe final de carieră. A făcut o fentă nu am sărit. Când am sărit i-am pus capac. Vasile Popa a ridicat mâna şi a zis fault. Bine, mă, fault o dată. A doua oară din nou capac, îmi dă fault. A treia oară am înjurat. Direct o palmă mi-a venit de la Ermurache. Am intrat în vestiar cu bărbia în piept şi aşteptam să vină. Am sărit la bătaie pe teren. M-au prins ăştia, m-au ţinut.

Radu Abramescu: "Bravo, bă, uscatule. Aşa să ai tupeu"

Aveam 19 ani. A plecat Sandu la duş, atunci se fuma acolo. Am intrat cu bărbia în piept să văd de unde mi-o iau. Eu, venind din Vitan, mai ştiam şi cu bătăile. Am pus umărul mai sus şi aşteptam să văd de unde vine. Şi el zice, bravo, bă, uscatule, aşa să ai tupeu. Vreau să spun că mă număr printre cei mai buni prieteni din generaţia mea. Vorbim săptămânal la telefon", a spus Radu Abramescu la AS.ro LIVE. 

Video cu declaraţiile lui Radu Abramescu

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
9
aug.
23:10
Atanas Trică, reacţie savuroasă după ce a debutat la CSA Steaua împotriva tatălui său: „Mă întreba cum stau la cornere. Nu am dat din casă!”
9
aug.
22:34
Eugen Trică, după ce fiul său a debutat la CSA Steaua împotriva sa: „Mi-a fost frică atunci când a intrat! Mă gândeam: ‘Mă, tocmai mie să îmi dea gol?!'”
9
aug.
22:30
Fostul rapidist Ovidiu Herea, replică pentru ultrașii CSA Steaua: „Înjurăturile lor m-au motivat!”
9
aug.
22:10
Scandal în Ghencea! Un fan a sărit în teren pentru a se duce la fostul rapidist Ovidiu Herea
9
aug.
21:50
CSA Steaua – Metaloglobus 1-1. Start fals pentru echipa lui Daniel Oprița în noul sezon. Chipirliu a ratat un penalty în prelungiri
9
aug.
21:37
Mesajul transmis de Laszlo Balint după ce a fost demis de la Universitatea Craiova: „Dacă eșuezi, să nu renunți niciodată!”
9
aug.
21:28
Gigi Becali a anunţat când revine pe stadion: „Eu nu vin decât atunci! Fără nicio emoţie, la spectacol!”
9
aug.
20:52
FotoUmilința suferită de nepotul lui Gigi Becali și soția lui însărcinată: „Suntem ultima nație din Europa!”
9
aug.
20:32
FotoUltraşii CSA Steaua, revoltă în Ghencea la meciul cu Metaloglobus: „Demisia!” Gestul extrem al fanilor
9
aug.
20:08
FotoPrimele imagini cu Mirel Rădoi la antrenamentul Universităţii Craiova
Pe același subiect
Irina Negoi, în timpul unui concurs de Karate
Alte Sporturi • 22 iul., 8:00
AS.ro LIVE | Irina Negoi, campioana națională la Karate, a fost invitata lui Cătălin Oprișan
Florin Niță, în timpul unui meci
Fotbal • 20 iul., 10:51
Florin Niță a refuzat CFR Cluj și va juca la ”un club important”. Bogdan Apostu: ”Domnul Balaj a fost prost informat!” + De ce nu l-a vrut FCSB
Bogdan Apostu, în timpul unei prezentări, alături de Gigi Becali
Fotbal • 20 iul., 9:00
AS.ro LIVE | Bogdan Apostu a fost invitatul lui Cătălin Oprişan! Impresarul a venit cu ultimele noutăţi de pe piaţa transferurilor
Close