Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Am luat o palmă!" Radu Abramescu, dezvăluiri savuroase: "Am sărit la bătaie, a treia oară am înjurat"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 ianuarie 2021, 7:48

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Am luat o palmă!" Radu Abramescu, dezvăluiri savuroase: "Am sărit la bătaie, a treia oară am înjurat"

Captură AS.ro LIVE

Radu Abramescu

Radu Abramescu a dezvăluit un episod savuros din perioada de la Dinamo. Coleg de cameră cu Sandu Vinereanu, Abramescu a avut un conflict cu Florentin Ermurache, unul dintre liderii echipei din acel moment. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am stat în cameră cu Sandu Vinereanu, am luat o palmă de la Ermurache în vestiarul lui Dinamo. Asta a fost prima experienţă. Venise Ermurache din Franţa, era pe final de carieră. A făcut o fentă nu am sărit. Când am sărit i-am pus capac. Vasile Popa a ridicat mâna şi a zis fault. Bine, mă, fault o dată. A doua oară din nou capac, îmi dă fault. A treia oară am înjurat. Direct o palmă mi-a venit de la Ermurache. Am intrat în vestiar cu bărbia în piept şi aşteptam să vină. Am sărit la bătaie pe teren. M-au prins ăştia, m-au ţinut.

Radu Abramescu: "Bravo, bă, uscatule. Aşa să ai tupeu"

Aveam 19 ani. A plecat Sandu la duş, atunci se fuma acolo. Am intrat cu bărbia în piept să văd de unde mi-o iau. Eu, venind din Vitan, mai ştiam şi cu bătăile. Am pus umărul mai sus şi aşteptam să văd de unde vine. Şi el zice, bravo, bă, uscatule, aşa să ai tupeu. Vreau să spun că mă număr printre cei mai buni prieteni din generaţia mea. Vorbim săptămânal la telefon", a spus Radu Abramescu la AS.ro LIVE. 

Video cu declaraţiile lui Radu Abramescu

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și