Închide meniul

Le-au făcut coșul guler, record în NBA: 27-77 la pauză!!! Doncic s-a distrat cu Clippers!

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 28 decembrie 2020, 7:08

Le-au făcut coșul guler, record în NBA: 27-77 la pauză!!! Doncic s-a distrat cu Clippers!

Hepta

Cu 24 de puncte în 26 de minute jucate, Luka Doncic i-a ajuta pe cei de la Mavs să realizeze cea mai mare diferență de scor la pauză din istoria NBA!!!

Niciodată până acum nu s-a mai văzut așa ceva în NBA! Ceea ce la început părea o partidă echilibrată s-a terminat cu un rezultat pentru istoria baschetului american profesionist, chiar dacă la Clippers lipsea Kawhi Leonard.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul George sau Ibaka reușiseră să câștige primele două partide din noul sezon, fiind liderii Conferinței Est. Mai mult, la debut trecuseră de campionii de la LA Lakers. Cu toate că accidentatul Kawki Leonard nu s-a aflat pe parchet (în urma cotului involuntar primit de la Ibaka, în partida cu Nuggets), nimic nu a anunța o asemenea diferență.

La pauză, tabela din ”Staples Center” arăta 27-77, cea mai mare ”distanță” din istoria NBA, de la introducerea, în 1955, a timpului de posesie. Recordul anterior era de 47 de puncte, între Warriors și Kings și data din 1991. Și rezultatul final rămâne în istorie, cei de la Dallas Mavericks impunându-se în fața lui LA Clippers cu 124-73. Cele 51 de puncte diferență reprezintă al doilea rezultat ca importanță din ”viața” lui Mavs, în urma celor 54 reușite în 2014, contra lui Sixers, a 30-a diferență din istoria NBA.

13-36 după primul sfert!

Mavs pierduseră cu Phoenix Suns și cu LA Lakers. Dar Luka Doncic a renăscut și, după primul sfert, tabela arăta un incredibil 13-36. La două minute după începerea sfertului al doilea, diferența era de 40 de puncte. După alte 180 de secunde, urcase la 40, pentru ca la final să ”suie” la 50. Slovenul, care a evoluat 26 de minute, avea să termine cu 24 de puncte, nouă recuperări și opt ”assisturi”. 

Reclamă

Gazdele n-au reușit mare lucru. Serge Ibaka a terminat cu 13 puncte și nouă recuperări. Cei din Los Angeles nu se mai ”blocaseră” la 73 de puncte de acum șapte ani, de la o altă ”catastrofă”, cu Toronto Raptors.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și