Închide meniul

Tatăl decedat, mama cu grave probleme medicale. ”Transferul acesta mi-a salvat rinichiul stâng!”

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2021, 19:31

Tatăl decedat, mama cu grave probleme medicale. ”Transferul acesta mi-a salvat rinichiul stâng!”

Hepta

LeVert (în dreapta imaginii, în alb) a aflat în momentul... transferului că are probleme de sănătate

  • Caris a trecut de la Brooklyn Nets la Indiana Pacers
  • Face 27 de ani în august

Transferul lui Caris LeVert de la Brooklyn Nets la Indiana Pacers a fost unul ”normal”, așa cum s-au văzut cu miile în NBA. James Harden a plecat de la Houston la Nets, s-a făcut mult tam-tam iar în toată această operațiune au fost implicate patru echipe din baschetul profesionist american.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

LeVert n-a avut o copilărie prea fericită. Tatăl i-a decedat la doar 46 de ani, insuficiență cardiacă. Caris, care pe atunci avea doar 15 primăveri, a intrat în camera acestuia, alături de fratele său mai mic, și l-a găsit nemișcat. Mama s-a ales cu scleroză multiplă. ”Încerc să găsesc ceva pozitiv în fiecare dintre situații. Dacă o vezi pe mama, nu poți spune că are scleroză sau că se simte rău. E o femeie unică, specială. Învăț multe de la ea. Ai mei m-au crescut foarte frumos”, spune jucătorul.

După cinci ani la Nets, Caris nu poate spune că s-a bucurat prea mult când a auzit că va fi transferat. Daaaar… Mutarea aceasta avea să-i salveze viața. La vizita medicală, cei de la Indiana, noua sa echipă, i-au descoperit o pată ciudată pe rinichiul stâng. ”Nu se știe dacă este canceroasă sau nu, cert este că au început investigațiile”, afirmă el, adăugând că mișcarea acesta de trupe l-a ajutat enorm. Acum, jucătorul de 26 de ani (face 27 în august), nu poate evolua și nici nu știe când va reveni pe parchet. Dar, ca de fiecare dată, preferă să gândesscă pozitiv, așa cum a fost învățat. ”Transferul acesta mi-a arătat ceva ce nu știam despre corpul meu. Mi-a salvat viața. Nu aveam niciun simptom, nu mă durea nimic! Jucam! De când a început sezonul, nu am pierdut niciun meci. Eram perfect sănătos, așa credeam eu, și, totuși”…

Reclamă

Caris recunoaște că vizita aceasta medicală i-a schimbat percepția despre viață. ”Mi-am dat seama că e ceva mai important decât baschetul pe această lume. Sunt un luptător, vreau să joc. Dar sănătatea e pe primul loc!”

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cât ar fi plătit acum Real Madrid sau Barcelona pentru "Regele" Gică Hagi
Fotbal • 3 mart., 15:11
Cât ar fi plătit acum Real Madrid sau Barcelona pentru „Regele” Gică Hagi! Ilie Dumitrescu a fixat prețul: „Oho… era rar!”
Farul Constanța, transfer de la fosta adversară FC Urartu
Liga 1 • 30 aug., 18:41
Farul Constanța, transfer de la fosta adversară FC Urartu. Narek Grigoryan este noua achiziție a campioanei
Andrea Compagno a primit ofertă spectaculoasă la arabi
Liga 1 • 26 mai, 10:32
Andrea Compagno, ofertă spectaculoasă la arabi! Gigi Becali este gata să vândă golgheterul de la FCSB: „Poate să plece!”
Florinel Coman s-a prăbuşit emoţional după Farul - FCSB 3-2
Fotbal intern • 18 apr., 18:38
Florinel Coman a recunoscut că vrea să se transfere de la FCSB: „E clar, dacă vine oferta, plec!”
Paul Papp a avut o declarație incredibilă la prezentarea oficială de la Petrolul
Fotbal intern • 16 feb., 18:44
Paul Papp, declarație incredibilă la prezentarea oficială de la Petrolul: „Cei de aici m-au dorit de foarte mult timp, de două săptămâni!”