Închide meniul

Tatăl decedat, mama cu grave probleme medicale. ”Transferul acesta mi-a salvat rinichiul stâng!”

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2021, 19:31

Reclamă
Tatăl decedat, mama cu grave probleme medicale. ”Transferul acesta mi-a salvat rinichiul stâng!”

Hepta

LeVert (în dreapta imaginii, în alb) a aflat în momentul... transferului că are probleme de sănătate

Transferul lui Caris LeVert de la Brooklyn Nets la Indiana Pacers a fost unul ”normal”, așa cum s-au văzut cu miile în NBA. James Harden a plecat de la Houston la Nets, s-a făcut mult tam-tam iar în toată această operațiune au fost implicate patru echipe din baschetul profesionist american.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

LeVert n-a avut o copilărie prea fericită. Tatăl i-a decedat la doar 46 de ani, insuficiență cardiacă. Caris, care pe atunci avea doar 15 primăveri, a intrat în camera acestuia, alături de fratele său mai mic, și l-a găsit nemișcat. Mama s-a ales cu scleroză multiplă. ”Încerc să găsesc ceva pozitiv în fiecare dintre situații. Dacă o vezi pe mama, nu poți spune că are scleroză sau că se simte rău. E o femeie unică, specială. Învăț multe de la ea. Ai mei m-au crescut foarte frumos”, spune jucătorul.

După cinci ani la Nets, Caris nu poate spune că s-a bucurat prea mult când a auzit că va fi transferat. Daaaar… Mutarea aceasta avea să-i salveze viața. La vizita medicală, cei de la Indiana, noua sa echipă, i-au descoperit o pată ciudată pe rinichiul stâng. ”Nu se știe dacă este canceroasă sau nu, cert este că au început investigațiile”, afirmă el, adăugând că mișcarea acesta de trupe l-a ajutat enorm. Acum, jucătorul de 26 de ani (face 27 în august), nu poate evolua și nici nu știe când va reveni pe parchet. Dar, ca de fiecare dată, preferă să gândesscă pozitiv, așa cum a fost învățat. ”Transferul acesta mi-a arătat ceva ce nu știam despre corpul meu. Mi-a salvat viața. Nu aveam niciun simptom, nu mă durea nimic! Jucam! De când a început sezonul, nu am pierdut niciun meci. Eram perfect sănătos, așa credeam eu, și, totuși”…

Caris recunoaște că vizita aceasta medicală i-a schimbat percepția despre viață. ”Mi-am dat seama că e ceva mai important decât baschetul pe această lume. Sunt un luptător, vreau să joc. Dar sănătatea e pe primul loc!”

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și