Închide meniul

Văduva lui Kobe Bryant are conturile pline. Motivul pentru care Vanessa primeşte 200 de milioane de dolari

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 mai 2020, 8:01

Văduva lui Kobe Bryant are conturile pline. Motivul pentru care Vanessa primeşte 200 de milioane de dolari

Profimediaimages

Vanessa Bryant va primi 200 de milioane de dolari de la un producător de băuturi sportive

Este vorba de contravaloarea acţiunilor deţinute de Kobe. În 2013, fostul baschetbalist a considerat oportună o investiţie de 5 milioane de dolari. S-a dovedit a fi o mutare genială, iar profitul a fost pe măsură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vanessa Bryant va încasa 200 de milioane de dolari

Kobe Bryant şi fiica lui, Gianna, au murit la începutul anului într-un accident de elicopter. Văduva celui care a scris istorie pentru Los Angeles Lakers nu îşi mai doreşte să se implice în afaceri. Prin urmare, îşi doreşte să primească banii pentru acţiunile pe care le avea la diferite companii.

"Am pierdut un prieten apropiat. Kobe era ca un frate pentru mine, iar BodyArmor şi-a pierdut tatăl fondator", a declarat patronul firmei de băuturi sportive, Mike Repole.

Kobe Bryant a câştigat o avere de pe urma baschetului. Din salariu şi contracte de sponsorizare a primit aproximativ 680 de milioane de dolari. În urmă cu 7 ani a fondat şi o companie de investiţii, Bryant Stibel, care are o cifră de afaceri de 2 miliarde de dolari. 

Vanessa este implicată într-un scandal în Statele Unite. A decis să dea în judecată biroul şerifului din Los Angeles, la trei luni după moartea soţului ei.

Reclamă

În realitate, nu mai puţin de opt persoane din cadrul biroului şerifului erau la locul accidentului şi fotografiau cu telefoanele mobile copii morţi, părinţi şi antrenori.

După cum a recunoscut ulterior biroul, nu exista un motiv legat de anchetă pentru ca acele persoane să facă fotografiile la locul accidentului. Mai degrabă acei oameni au făcut fotografiile în scop personal”, se arată în plângerea depusă de Vanessa Bryant.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și