Închide meniul

VIDEO | Un american a reuşit coşul imposibil! A aruncat de la peste 20 de metri! "Nu pot să cred!"

Mihai Ispas Publicat: 10 ianuarie 2021, 10:15

VIDEO | Un american a reuşit coşul imposibil! A aruncat de la peste 20 de metri! "Nu pot să cred!"

captură Youtube

Jerome Randle, coş de la 20 de metri în Spania

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jerome Randle, coş imposibil în campionatul Spaniei

Randle a aruncat mingea aproape din propriul semicerc, de la o distanţă de peste 20 de metri. Cu coşul său, Coosur Betis a reuşit să egaleze, 62-62, la finalul celui de-al treilea sfert al meciului cu San Pablo Burgos. "Nu pot să cred, nu pot să cred!", a exclamat în mod repetat comentatorul partidei.

Reclamă

"Minunea" lui Randle nu a contat pentru scorul final. Oaspeţii s-au impus cu 85 la 76. 

Cine este Jerome Randle

În vârstă de 33 de ani, Jerome Randle este un fost jucător din campionatul american al colegiilor. Pe lângă SUA şi Australia, acesta a mai jucat în nouă ţări din Europa. 

Reclamă

Randle are şi paşaport ucrainean, ţară pentru care a jucat la Euro.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:27 Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României 23:27 „Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo 23:01 Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim 22:39 OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie 22:30 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului 22:15 „Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!” 21:54 „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep 21:46 EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO 21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1