Închide meniul
EXCLUSIV

Ciprian Marica, mesaj de susținere pentru Simona Halep, după suspendarea de 4 ani: „Trebuie să își dovedească nevinovăția”

Alex Ioniță Publicat: 14 septembrie 2023, 17:33

Reclamă
Ciprian Marica, mesaj de susținere pentru Simona Halep, după suspendarea de 4 ani: Trebuie să își dovedească nevinovăția”

Ciprian Marica, mesaj de susținere pentru Simona Halep, după suspendarea de 4 ani

Ciprian Marica, în timpul unui interviu / Antena Sport

Ciprian Marica, mesaj de susținere pentru Simona Halep, după suspendarea de 4 ani. Fostul internațional român a vorbit despre cazul jucătoarei din Constanța, care a fost suspendată în scandalul de dopaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a primit o suspendare aspră, de 4 ani, după ce în urmă cu un an a fost depistată pozitiv la un test anti-dopping, în organismul ei găsindu-se, la momentul respectiv, roxadustat. Anunțul suspendării a fost făcut de ITIA. Totuși, decizia nu este una definitivă și poate fi atacată la TAS.

Ciprian Marica, mesaj de susținere pentru Simona Halep, după suspendarea de 4 ani. Ce i-a transmis fostul sportiv

Fostul jucător al echipei naționale de fotbal, Ciprian Marica, este de părere că Simona Halep trebuie susținută și la greu. Acesta este de părere că fiecare fan al sportului are datoria de a o susține pe jucătoarea din Constanța, având în vedere bucuriile pe care aceasta le-a adus tuturor românilor.

„Halep era singura pată de culoare într-o țară gri. Ne-a fost luată și aceasta. Este o decizie care nu face altceva decât să creeze suspiciuni, pe fondul unor presupuneri. Este o decizie foarte aspră, unitatea de măsură cu care a fost tratată Simona este nedreaptă, comparând cu celelalte cazuri care au fost mult mai blânde.

Simona trebuie să își dovedească nevinovăția, mi se pare normal să o susținem, atât ca sportivi cât și ca români. Trebuie să fim alături de ea și la greu, ne-a produs atâta fericire încât suntem obligați să fim alături de ea”, a spus Ciprian Marica, într-un interviu pentru AS.ro.

Reclamă

Simona Halep a jucat ultimul meci pe data de 29 august 2022, în cadrul primului tur de la US Open. Atunci, jucătoarea noastră a fost eliminată de Daria Snigur, cu scorul de 2-6, 6-0, 4-6. Dacă actuala suspendare a jucătoarei va rămâne în picioare, atunci „Simo” va avea drept de joc abia în octombrie 2026.

Simona Halep, discurs vehement în fața jurnaliștilor după suspendarea de 4 ani

Simona Halep a avut un discurs vehement după suspendarea de 4 ani primită în scandalul de dopaj. Fostul lider mondial anunță că se va duce la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne pentru a-și dovedi nevinovăția.

„Sunt șocată! E o mare nedreptate ce se întâmplă, nu m-am dopat absolut niciodată și toate acestea or să iasă la iveală într-o zi.

Reclamă 4 / 0/3

Las experții să discute, ei se pricep cel mai bine și sunt convinsa că într-o zi o să dovedesc că sunt nevinovata și curată.

Tot ce s-a întâmplat a fost nedrept, din toate punctele de vedere și pot să spun că sunt dezamăgită că se poate judeca un sportiv doar pe presupuneri, toate analizele mele de sânge au ieșit negative și nu s-au găsit niciodată substanțe interzise, la urină doar pe data de 29 când a ieșit o cantitate infima de Roxadustat și asta a fost totul.

O să fac apel la TAS la această decizie fără sens și sper la adevărul o să iasă la iveala într-o zi și o să lupt până la capăt pentru acest lucru“, a declarat Simona Halep, în fața jurnaliștilor aflați în fața casei ei.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:08 Mircea Lucescu l-a refuzat pe Dan Şucu! „IL Luce” l-a propus pe Marius Şumudică antrenor la Rapid 10:25 La 57 de ani, Myke Tyson nu exclude o revenire incredibilă în ring: „Mulţi ar vrea să fie în locul meu!” 10:00 Simona Halep a primit încă un wild card! Unde va evolua săptămâna viitoare. O poate întâlni din nou pe Paula Badosa 9:47 Kylian Mbappe a fost desemnat pentru a cincea oară consecutiv cel mai bun jucător din Ligue 1 9:03 Hagi a izbucnit la conferinţa de presă şi a lansat un atac fără precedent la adresa unui jucător: „Va pleca, nu se poate aşa” 8:38 „Ţi se spune Mike!” / „Iliuţă, cu mine nu ai vorbit niciodată!” Ilie Dumitrescu şi Mihai Rotaru, dialog încins în direct la TV 8:27 Irina Begu, out de la Roma! Eşec în două seturi cu Danielle Collins 8:10 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB şi va juca la o rivală din Liga 1! „Ne-am înţeles, suntem încântaţi” 0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
Vezi toate știrile
Citește și