Închide meniul

Emma Răducanu, pe tabloul principal de la Australian Open 2024

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 ianuarie 2024, 10:26

Emma Răducanu, pe tabloul principal de la Australian Open 2024

Emma Răducanu, pe tabloul principal de la Australian Open 2024

Emma Răducanu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Emma Răducanu a obţinut intrarea directă pe tabloul principal la Australian Open 2024, primul turneu de Grand Slam al anului, după o serie de retrageri anunţate în ultimele zile, informează agenţia DPA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răducanu, campioană la US Open în 2021, a avut o revenire victorioasă pe teren, marţi, la turneul ABS Classic de la Auckland, după ce a stat departe de circuit din luna aprilie, în urma unor intervenţii chirurgicale la ambele încheieturi ale mâinilor şi la o gleznă.

Emma Răducanu, pe tabloul principal de la Australian Open 2024

Ea urma să treacă prin calificări pentru a accede pe tabloul principal de la Australian Open, din cauza faptului că nu avea un clasament (protejat – acordat jucătoarelor care au fost indisponibile lungi perioade de timp) suficient de ridicat.

Cu toate acestea, responsabilii turneului de la antipozi au anunţat miercuri, într-o postare pe reţeaua X, că britanica în vârstă de 21 de ani o va înlocui pe americanca Lauren Davis pe tabloul principal de simplu, după ce reprezentanta Statelor Unite s-a retras ca urmare a unei accidentări la umăr.

Lauren Davis se alătură astfel finalistei de la Roland Garros, Karolina Muchova din Ceha, româncei Irina-Camelia Begu şi americancei Caty McNally pe lista jucătoarelor care şi-au anunţat retragerea de la Australian Open 2024.

Reclamă

Petra Kvitova este însărcinată

Petra Kvitova, dublă campioană la Wimbledon, s-a retras de asemenea de la turneul de Grand Slam din Australia după ce a anunţat că este însărcinată cu primul ei copil.

Irina Begu se confruntă de mai multe luni cu o accidentare la cot. La sfârşitul lunii trecute, românca a postat următorul mesaj pe reţelele de socializare: „Australia, îmi va fi dor de tine. Ne vedem în 2025”.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:45 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” Vezi toate știrile
Citește și