Închide meniul

Fratele mai mic al lui Carlos Alcaraz, imagini tari de pe terenul de tenis. Jamie îi calcă pe urme la doar 13 ani

Alexandra Costea Publicat: 16 octombrie 2024, 19:11

Reclamă
Fratele mai mic al lui Carlos Alcaraz, imagini tari de pe terenul de tenis. Jamie îi calcă pe urme la doar 13 ani

Fratele mai mic al lui Carlos Alcaraz imagini tari de pe terenul de tenis

Carlos şi Jamie Alcaraz - colaj AntenaSport, Profimedia şi TikTok

Fratele mai mic al lui Carlos Alcaraz, imagini tari de pe terenul de tenis. La doar 13 ani, Jamie Alcaraz a devenit viral pe rețelele de socializare. Utilizatorii au rămas fără cuvinte când au văzut asemănările dintre el și fratele său. Carlos Alcaraz are 21 de ani și se află pe locul al doilea în clasamentul ATP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlos Alcaraz nu este singurul din familia sa care face furori cu racheta de tenis. Pasiunea pentru tenis din familia sa a pornit de la fratele bunicului său. În urmă cu mai bine de 40 de ani, acesta a construit un club de tenis. Mai mult, și tatăl tenismenului a practicat acest sport, iar acum este antrenor în același domeniu.

Fratele mai mic al lui Carlos Alcaraz, imagini tari de pe terenul de tenis. Jamie îi calcă pe urme la doar 13 ani

Se pare că toți cei trei frați ai lui Carlos au practicat sau încă practică tenisul. În urmă cu puțin timp, cel mai mic dintre frați, Jamie, a furat lumina reflectoarelor cu stilul său de joc. Adolescentul în vârstă de 13 ani a fost filmat în timp ce juca, iar videoclipul a devenit rapid viral. Chiar un jurnalist a fost cel care a remarcat semănările dintre el și Carlos Alcaraz.

„Jaime Alcaraz joacă tenis în felul acesta la 13 ani și seamănă mai mult cu fratele lui, Carlitos, decât Carlos Alcaraz însuși. Nebunie, mai lăsați ceva și pentru restul lumii”, a fost mesajul postat de Marcos Zugasti, un jurnalist argentinian de tenis, pe platforma X.

@tennis.legend So many similarities with his brother. Jaime Alcaraz, the 13-year-old brother of Carlos Alcaraz, during an U14 tournament in Spain. 🇪🇸 🎥 IG/juan202193 via X/mzugasti #tennis #tennislegend #tenis #jaimealcaraz #carlosalcaraz #alcaraz ♬ son original – YOUNES 🐲

Reclamă
Reclamă

De asemenea, și alți utilizatori au rămas uimiți de fratele mai mic al numărului 2 mondial. În imaginile care au fost postate și pe TikTok, Jamie aleargă dintr-o parte în alta, demonstrând o capacitate excelentă de mișcare laterală. Totodată, se poate observa concentrarea spaniolului și spiritul de luptă al acestuia.

Jamie Alcarz l-a ales pe Dominic Thiem drept idol

Chiar dacă fratele său scrie istorie în tenis la doar 21 de ani, Jamie l-a ales pe Dominic Thiem, austriacul cu un titlu de Grand Slam câștigat. Și anul trecut, puștiul de 13 ani s-a făcut remarcat după e a câștigat Turneul Rafa Nadal (U12). Mezinul familiei Alcaraz a reușit această performanță la opt ani după ce Carlos a câștigat același trofeu.

Carlos Alcaraz are în palmares patru turnee de mare șlem câștigate, US Open (2022), Wimbledon (2023, 2024), French Open (2024), și o medalie de argint la Jocurile Olimpice de la Paris. Rămâne de văzut dacă fratele mai mic îi va călca pe urme. Locul 2 în clasamentul ATP se duelează în această seară de la ora 21:00 cu danezul Holger Rune, în sferturile de finală de la Six Kings Slam.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:32

Prima reacție din partea lui Dinamo, după procesul câștigat de Mircea Rednic: „Rufele să nu fie spălate în afara familiei!”

20:55

VideoNoul transfer al FCSB-ului, Lukas Zima, a început fotbalul ca fundaş. Nu se teme de Gigi Becali: „E bine să fii sub presiune”

20:07

Gigi Becali, toate detaliile despre derby-ul cu Dinamo! Pe cine nu se va baza FCSB, la duelul cu marea rivală

20:03

Cristi Borcea ştie cu ce scor se va termina derby-ul Dinamo-FCSB. Fostul patron al ”câinilor” nu se va uita la meci

19:46

„Mâine dau banii” Gigi Becali a spus suma cu care îl transferă pe Lukas Zima! Condiţia pentru ca cehul să fie titular la FCSB

19:40

VideoBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în turul 2 la dublu mixt, la Campionatul European Individual, în AntenaPLAY

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOLituania – România 1-2 a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! „Tricolorii”, victorii pe linie în Liga Naţiunilor 3 NEWS ALERTRomânia U21 s-a calificat la EURO 2025! Victorie clară cu Elveţia U21! Performanţă remarcabilă pentru „tricolorii” lui Pancu 4 EXCLUSIVLukas Zima a anunţat că acceptă să se transfere la FCSB! Răspunsul portarului Petrolului la oferta lui Gigi Becali 5 Cornel Dinu, fascinat de un jucător al României! L-a comparat cu un mare fotbalist din echipa uriaşă a lui Cruyff 6 Gigi Becali, reacţie clară după ce englezii au anunţat că Joyskim Dawa e aproape de Premier League
Citește și